Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia955

GINEKOLOG-ŁÓDŹ

Polecane posty

Gość karolcia955

A więc tak: mam 13 lat i mam dziwne swedzenia i bole pochwy i juz to kiedys mialam trwalo ok.7dni a dzisiaj jest 8dni jak to mam i nie przechodzi mi :(:( Nie wiem co robic... boje sie... nie mowilam mamie bo sie wstydze nawet nie wiem jak bym jej to powiedziala... Chciałabym iść sama do jakiegoś dobrego ginekologa najlepiej do jakies pani nie pana do pani... Czy moglibyscie mi kogos polecic? I odrazu napisać jak mam sie zapisac... tzn. nie wiem czy bym miala tam zadzwonic czy musze jakas karte wyciagnac itp.? Proszę pomóżcie mi ... Martwie sie zeby to nie bylo cos powazniejszego co prawda nie chce isc do ginekologa ale coz... Chyba ze macie jakies preparaty na podraznienia, otarcia stany zapalne pochwy cos takiego? Ktore sa niedrogie i skuteczne? Prosze odpisujcie... mam 13 lat...

Gość amanda147
pewnie nic powaznego zapalenie albo flora ci wymarla czesto dzieje sie tak po przyjmowaniu antybiotykow trzeba myc mydlem do higieny intymnej mozesz pic actimela;) powaznie to odbudowuje flore ja sie tak raz wyleczylam jak masz zaprzyjazniona apteke to dadza ci nawet jakas masc bez recepty mnie pomogla mama wlasnie;) moze jednak z nią pogadaj nie ma się czego wstydzić ja niestety znam tylko dobrego pana doktora :(

Gość karolcia955
a jak sie nazywa ta maść? A czy pomimo tych objawów dostane w tym miesiącu okres? mam 13 lat to jeszcze nie jestem doświadczona w tych sprawach :(:(

Porozmawiaj z mamą . Takie rzeczy sie zdarzaja u kobiet w każdym wieku , nie ma w tym nic wstydliwego , a mama kupi ci potrzebne leki albo zaprowadzi do lekarza .

Gość karolcia955
Ale jak mam to mamie powiedziec? "mamo bo chodzi oto ze od kilku dni mnie bolalo a teraz swedza okolice jakby wejscia do pochwy i okolice łechtaczki?" Przeciez ja nie wykrztusze z siebie tych dwóch słów... :(:( A ile ta maść kosztuje? jest na recepte czy nie? A jak tak myślałam czy dodatkowo nie kupic tej emulsji laktacyd femina czy jakos tak...?? Co proponujesz(proponujecie) prosze o odpowiedz... Podaje również moje gg 10969344 i e-mail karolina955@wp.pl prosze o pomoc...