Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaaaaaaaaaa

Przespałam sie z chopakiem,ktorego dopiero co poznalam.

Polecane posty

Gość prawiczek i kropka
ja nie oceniam nikogo, nawet nie uwazam takiej dziewczyny za gorsza i mniej wartosciowa, po prostu nie musi ona do mnie pasowac. ale mam tym problem, bo czasem podoba mi sie jakas kolezanka dobra, o ktorej wiem, ze nie jest jakas przesadnie cnotliwa i nic z tym nie robie, nie podrywam jej, czekam az mi przejdzie

Gość Coala w sombrero
hehe...a skad ty wiesz czy laska jest dziewica czy tez nie??? na czole im sie wyswietla? ludzie czesto-gesto inaczej sie zachowuja i mowia, a zuplenie co innego robia. ja np. szybko sie upijam i sie wyglupiam, robie rozne dziwne rzeczy, potem mowie ze nic nie pamietam, a w rzeczywitosci im wiecej pije tym batrdziej sie kontroluje. moze kiedys przez zla ocene przeszla ci kolo nosa fajna dziewica.

Gość prawiczek i kropka
niektore kolezanki mi sie zwierzaja, poza tym wiem, ze mialy chlopakow dlugo, nawet jak z nimi nie spaly, to na pewno zabawialy sie z nimi nago

Gość a co to znaczy
zabawiały nago?:)

Gość prawiczek i kropka
no pieszczoty na golasa, ale bez seksu

Gość Coala w sombrero
no to sa dziewicami:) bierz sie za nie

Gość a co to znaczy
aha:) a ty lubisz takiebo ja bardzo:)_

Gość prawiczek i kropka
jak dziewczyna z chlopakiem byla nago to dla mnie juz czysta do konca nie jest. robienie dobrze reka, palcowki, macanie i lizanie nagich piersi, byc moze tez oral, to juz praktycznie seks

Gość Coala w sombrero
eee...to ja sie zgubilem. to ty szukasz dziewczyny czy tez nie szukasz? a moze ty szukasz od razu zony, a?

Gość prawiczek i kropka
szukam powaznej dziewczyny, prawdziwej milosci, chcialbym z nia planowac wspolna przyszlosc, zamieszkanie razem, slub. oczywiscie wszystko w swoim czasie

Gość Coala w sombrero
rozumiem wiec ze ja juz taka znajdziesz to bedziesz sie z nia seksil przed slubem?

a ja kiedys szukalam takiego faceta ale takich nie ma wiec dalam spokoj:) i lepiej mi z tym:)

Gość Coala w sombrero
kameroli...no ja sie z toba zgadzam. nie znam w wawie nikogo kto by trwal w dziewictwie do slubu. wrecz odwrotnie - czasami w klubie mam rwazenie ze mlodziez pierhdoli wszysto co na tree nie ucieknie bez wzgledu na plec i urode...

nie chce wyjsc na stara dewotke ale to przykre, seks jest taki piekny z osoba ktora sie kocha (aaaaaaaaah ta namietnosc w polaczeniu z miloscia) a ludzie sprowadzaja to do potrzeb fizjologicznych...

Gość Coala w sombrero
kameroli , ni ejestes dewotka. ja mysle ze to o czym mowisz przychpodzi z wiekiem. z drugiej strony to wszystko zalezy od nastroju...hihihi

buahaha racja! mam czasem taka ochote ze poszlabym na calosc ze straznikiem z budki na osiedlu:D ale na tym polega chyba dojrzalosc ze czlowiek umie sie kontrolowac:D

Gość Coala w sombrero
eeeee....Kameroli, a fee....ze straznikiem z budki!!! w dodatku z wlasnego osiedla!!! ja isc na calosc to tak zeby innie nie wiedzieli i nie zazdroscili. jestes z wawy? to poradze ci kilka klubow....albo serwisow. i jescze jedno Kameroli: CARPE DIEM. przespanie zycia to moj nagroszy koszmar.

Gość Coala w sombrero
tam tyz znam jakies kluby. swoja droga w krakau rzeczywiscie nie ma warunkow do carpie diem. kichniesz w hucie to na kaziemirzu powiedz na zdrowie hihihihi jest taka fajna kamienica gdzie na kazdym poziomie jest inny klub. nie znam adresu ale trafie z zamknietymi oczyma.

aaa pieprzyc to, nie stwierdzilam ze beda sama do konca nie potrzebuje facetow falszerzy oszustow klamcow lowelasow innych nie znam

Gość Coala w sombrero
Kameroli!!!! czys ty ocipiala alebo na glowy sie pozamieniala z moherami!!!! bycie samemu jest okrrrropne. znam to:( w dodatku 1night standy nie sprawiaja jednak az takiej przyjemnosci jak seks ze stalym partnerem. kazdy ma jakie sprzykre przejscia ale wszycy nie zapisuja sie do zakonow. umow sie z kolezankami, zrob sie na bostwo i idz w tany, miedzy ludzi, poszlajaj sie na miescie...poznasz kogos na bank. inne wyjscie to przezuc sie na kobiety:))) podobno 80% ludzkosci to bi. a jescze inne - ale dobre na dorazna chwile - to spojrz na gumtree.pl, tylko wyboirze serwis w krakowie, w ogloszenia towarzyskie/randki i poszukaj soboie kogos lub sama daj anons. Dziewczyna - glow ado gory:)

dzieki laska:D ale to ze sie spotkam zkims to nie zmieni facetow.. dzizys ja im po prostu nie wierze i tyle:P

Gość Coala w sombrero
eeee.....kameroli.....ale Coala posiada wypustke:)

Gość Coala w sombrero
ale coala poza koncowka na a nigdy nie mowil o sobie w rodzaju kobiecym:)) ani zadnym innym detalem nie wskazywal na plec odmienna:)

Gość Coala w sombrero
noooo....bo juz mi sie futro na pleckach zjezylo:P a jak by to nie pomoglo to obsikalbym ci buty:)

Gość Coala w sombrero
no to mialabys real pech!!!! spadam stad - mam juz dosc tego waroiatkowa. serio: zajrzyj na gumtree. przynajmniej przez 1/2 h bedzie ci przyjemnie.