Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbnerrtr

POMOCY!MAM JUŻ ROK SYFA NA PLECACH..CO ROBIĆ ??

Polecane posty

Gość nbnerrtr

WYGLADA JAK ZASKÓNIK WIĘKSZY ..W SRODKU CZARNA KROPKA I TAKI BIAŁĄWY TWARDY..CZY TO NIE DZIWNE ZE NIE ZNIKA?

Gość NO MUSZE MUSZE
ON NIE MOZE SIE SAM ZLIKWIDOWAC I PĘKNĄĆ CHOLERA.

Gość to może byc
to moze być zaskórnik, taki stary zastarzały, trzeba wycisnąć, i wylezie taki duży tłusty zaskórniak wyglądający jak robak. Poproś kogoś o pomoc, bo sam na plecach nie dasz rady. Aha, a potem znowu odrośnie, co jakiś czas należy wyciskać (lub wydłubać igiełką)

Gość boje sie igłą kochane
bo boje sie zakazić.. chyba ze wymocze igłe porządnie w spirytusie i przebije lekko ..mialam na twarzy takie to ptrzebijalam i pękały ale były mniejsze..to faktycznie jest takie juz bialawe i takie starawe

Gość dagaaass
jesli to jest taka twarda gulka czerwono-bordowo-czarna to mam cos podobnego i to sie wycina chirurgicznie (wiem bo moja mama miala), tylko nie wiem jak sie to nazywa. Jednak jesli Ci to nie przeszkadza to wycinac tego nie trzeba, mozna z tym życ, nawet mojej matce tak zalecila, bo wycinanie jest bolesne i jest blizna.

Gość damian343
trzeba iść, nie ma co. Jednego gościa mało nie sparaliżowało, jak mu się wrzód koło kręgosłupa zrobił.... ropa doszła naprawdę blisko ...

Gość sibi
to masz zaskórnik ,musisz wycisnąć,ale wciąż sie bedzie i tak tam zbierało znów

Gość sibi
tylko nie mylić zaskórnika z wrzodem prosze bo to co innego

Gość dagaaass
nic z nim nie rób i bron Boże NIE WYCISKAJ!!!!! idz do dermatologa, on sam zadecyduje co z nim zrobic...

Gość vgh
kurcze a ja uwielbiam wyciskać wszystko na plecach męża, a on się wkurza na mnie, bo go boli, ale mnie tak to korci, masuję mu plecy delikatnie drapię i jak coś pod palcami poczuję to się powstrzymać nie mogę. I kłótnia gotowa:O.

Gość nie wycisne ale
a przekłuć igłą mogę?

Gość piekna jez
do lekarza .to rak może byc

Gość SIBI
E PO CO STRASZYCIE MÓJ FACET TEŻ MIAŁ TAKI,TO ZASKÓRNIAK,ALE IDZ DO LEKARZA JAK SIĘ BOISZ I TYLE

Gość mój facet tez kiedyś
miał takiego syfka na plecach, coś sobie rozdrapał i do połowy wydusił, na końcu zrobił mu się wielki czyrak, pomogły okłady z zaparzanego rumianku, nagietku i szałwi oraz plaster z maścią propilisową, po kilku takich okładach (na 15 minut) i plastrach wszystko wyszło na wierzch

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci