Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caraat1

czy ona zażywa tabletki anty?

Polecane posty

Gość caraat1

witam ,proszę o podpowiedz, jakie badania trzeba zrobic, żeby sprawdzić czy moja partnerka zażywa tabletki lub inne środki antykoncepcyjne, jesteśmy parą już bardzo długo bo 6 lat i od roku świadomie tak twierdzi nie bierze tabletek, planujemy dziecko i jak tylko sie uda szybki i cichy slub. nie do końca jednak jestem pewien czy tak jest? prosze podpowiedzcie jakie są metody sprawdzenia, bo nie do końca wierze już mojej kochanej. Ona chce dziecka tak twierdzi dlatego tez Was pytam.

Gość o kurdeeeeeee
nie rozumiem o co Ci chodzi. po co chcesz ja sprawdzac?

Żadnych badan nie jestes w stanie wykonac aby sprawdzic czy zazywa tabletki..Ile lat brala tabletki? Czasem tak bywa ze po odstawieniu trzeba sie troche nameczyc aby zajsc w ciaze..

Gość aniap
radze sie zastanowic nad slubemi zwiazkiem skoro jej nie ufasz

Gość nie ma takich badań
ale za to odradzam ślub przy takim braku zaufania

Gość Bladousta
Kiedys slyszalam o takiej akcji, ze dziewczyna miala dwoch ginekologow - jeden przepisywal jej tabsy, do drugiego chodzila z mezem, niby starajac sie o dziecko ;) skoro gin tego nie wykryl, tylko uznal, ze ma naturalne problemy z zajsciem w ciaze, to chyba nic nie wykryje brania tabsow ;) to hormony - ich poziom moze byc taki naturalnie, wszelkie objawy fizyczne również mogą byc naturalne. Nie sprawdzisz tego... A swoja droga to strasznie glupie, ze kogos z kim chcesz sie ozenic chcesz jakos sprawdzac i generalnie nie masz zaufania :P Na pewno chcesz byc jej mezem? :P w innych kwestiach tez pewnie bedziesz cos podejrzewal :)