Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam gruba swinke

moja dziweczyna jest gruba/

Polecane posty

Gość gryfkasyfka
a dokuczanie mi sprawia mu satysfakcje .. widze jak bawi Go to jak ja sie przejmuje i denerwuje .. to ma być miłość??? mówię mu tak ma wyglądać miłość ?? On mówi: już taki jestem po prostu

Gość gryfkasyfka
ja właśnie dzis zaczęłam diete zobaczymy jak to bedzie .. ale chciałabym zeby się zdziwił... jak schudne .. wtedy to ja bede dokuczac

Dieta... jak cwiczyc nie bedziesz to Ci zadna dieta nie pomoze... najwyzej pokazesz mu co to jest efekt jojo x)

Gość gryfkasyfka
bede ciwczyc chce sie zapisac na aerobik..... juz mialam raz jojo

Gość plepleple-znam cie
mam gruba swinke -> ona pewni też by chciała,żeby twoje jaja nie jebały serem i żebyś mył żeby codziennie 2 razy, a nie raz na tydzień, żebyś dupsko podmywał po kazdym sraniu i żeby ci rodzyny na włosach u dupy nie wisiały... powiedziała mi to i to ona cie już rzuciła,bo smród jest gorszy od 55kg/164cm wzrostu. i mówi to facet pokroju edgara gosiewskiego-zastanów sie nad soba parchu:P

Gość do autora tego topicku
Ona przytyła ze zmartwienia i smutku że jesteś beznadziejnym kochankiem!! Masz przedwczesny wytrysk i beznadziejny jesteś w łóżku. Dlatego znalazła sobie kochanka i już sama z siebie zaczęła dietę. Ale nie dla ciebie! Hahahaha

mi tez facet dogryzal z powodu wagi, chociaz jak sie poznalismy to juz bylam gruba, kolo 80 kilo. na poczatku bylo ok. w koncu nie wytrzymalam i na raz wyrzucilam wszytko co mi przeszkadza w jego wygladzie, m.in. chude nogi, wystajace kosci biodrowe ktore przeszkadzaja mi w seksie, zero miesni i ... zeby. wtedy jeszcze palil i mial ohydnie pozolkle, co tam, szare i czasami dla mnie wygladaly jak zgnile a to byl osad od kawy i fajek. powiedzialam, ze sie tym brzydze a jednak jakos go caluje. zamurowalo go. teraz ja schudlam, waze 52 kilo a jemu sie przytylo, pierwsze mini faldki na brzuchu wiec jade po nim jak moge, lapie go za te faldki tak jak on mnie. myslicie, ze slysze chociaz jedno slowo kiedy mam zachcianke na ciastko?

Lady i bardzo dobrze robisz 🌼 Faceci (często) w ogóle nie mają taktu i myślą że Apollami są i powinnyśmy być szczęśliwe samym faktem że możemy być z nimi... Dlatego trzeba im pokazać że ideałami nie są :P A swoje wady i kilogramy zrzucać dla siebie a nie z powodu zachcianki \"modelkowej\" dziewczyny w łóżku :)

poltora roku byłam z chłopakiem. na poczatku wszystko pieknie. po roku zaczal przebąkiwac ze fajnie byłoby gdybym schudła (wazylam 76 przy 172 cm) bo chce zobaczyc jak to jest "miec chudą". Wszystko sie rozwaliło. nie schudłam, wiec mnie zostawił. Na poczatku łzy i rozpacz. z biegiem czasu dziekuje Bogu, ze juz z nim nie jestem.