Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosssssia

bezpieczny seks

Polecane posty

Gość Gosssssia

witam. mam 23 lata i nie lanuje jeszcze dzidzusia. chcę poczekac do konca studi. jak uprawiac bezpieczny seks? powiedzcie coś na ten temat:) pozdrawiam:*

Gość a po co to oglądasz
jeśli naprawdę masz 23 lata i studiujesz to najpierw weź się za naukę poprawnego pisania po polsku, a potem dopiero myśl o seksie. Jak można przez 23 lata nie nauczyć się polskiego!!!!!!! Jak ty na te studia się w ogóle dostałaś? Chyba niezłą kaskę musiałaś dać na wejściu

Gość structuralist
też się do tego przykładam, hehe :) u mnie tabletki nie wchodzą w grę, planuje w dni niepłodne, które trza dobrze wybadać plus prezerwatywa no i jescze ewentualnie przerywany

google nie bola, a swoja droga miec 23 lata i nie wiedziec jak uprawiac bezpieczny seks... Ale skoro juz pytasz: -tabletki -plastry -zastrzyki To jedne z najbezpieczniejszych, ale Tobie polecam stosunek przerywany w dniach plodnych, to dopiero bezpieczny seks :)

Gość najskuteczniejsze sa tabletki
antykoncepcyjne lub plastry. Innym bezpiecznym sposobem jest prezerwatywa, dobra dla doświadczonych osób plus np globulki choć te niezbyt komfortowe są. Ale połaczenie globulki i prezerwatywa jest bardzo skuteczne.

Gość czysta desperacja
mniej inwazyjne = prezerwatywa + stosunek przerywany. stosuje bardzo dlugo i jest skuteczne :)