Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka26

podwójan penetracja

Polecane posty

Gość Kaśka26

moje pytanie skierowane jest do pań, panów w sumie też. mianowicie chodzi o seks w układzie 2M+1K, gdzie dochodzi do podwójnej penetracji, czyli jeden członek penetruje pochwe a drugi odbyt kobiety. ostatnio mój znajomy z którym rególarnie sypiam, zaczął mnie namawiać na takie urozmaicenie. i tu moje pytanie: czy ktoś tego próbował, i jeśli tak to jakie wrażenia??? warto??? prosze o poważne i konkretne odpowiedzi...

Gość pstrykkkk
TOBIE TEZ BY SIE PRZYDAL SLOWNIK, TWOJ A NIE TWUJ OSLE

Gość pstrykkkk
TO BYLO DO MNIE HAHAHA?

Gość Kaśka26
przepraszam, chodziło o PODWÓJNĄ, szybko pisalam. zdarza sie, zainteresowanie wiedzą o co chodzi... ale nie prosiłam o krytyke tylko o sensowne odpowiedzi :-/

Gość pstrykkkk
TA SPECJALNIE, NA PEWNO:p:p

Hm...Uratowałabym Cię od tych "sensownych" komentarzy powyżej, ale nie mam takich doświadczeń...i nie powiem:"niestety". Nie zdecydowałbym się, gdyby mój narzeczony namawiałby mnie na to...

Gość ccaaa
O yes, i regÓlarnie. Weźże się laska poucz trochę, zamij mózgiem może na nie swoimi dwoma otworami.

Gość dziurawiecccc
Podwojna penetracja jest fajna. Sprobuj to zobaczysz.

Gość Kaśka26
to wyżej to nie ja a jakiś dureń. kurde dziwne to forum jak nie wiem co, tylko 1 normalny comment:-( Bluewoman, dzieki za normalną wypowiedz. wiesz to nie jest mój narzeczony, kolega poprostu, samam nie wiem, kuszące sie to mi wydaje. wprawdzie uprawiałam juz każdy rodzaj seksu, ale tylko w układzie 1K+1M, a to by było poprostu nowe doświadczenie..

Gość Kaśka26
Pomarańczowy Skurwysyn, tiaaa "No to się zgódź na bzykanie cię w dwie dziury", ale ja zanim sie odważe to chce poznać opinie osób co juz tak próbowali, pań przedewszystkim, choć zdanie facetów też jest ważne..

Gość Kaśka26
rzczywiście, niektórych tu naprawde pojebało :-( chce poznać tylko zdanie o tym ludzi b. doświadczonych..

no to ja sie wypowiem. kochałem sie tak raz. była impreza, byłem dość wstawiony i nakryłem znajomą jak sie kocha w ustronnym pokoiku z jakimś typem. chciałem sie wycofać ale ona jak mnie zauważyła rzuciła sie na mnie i chciała bym sie przyłączył, a ja że pijany to poszłedłem na to. w sumie jazda nakręciła mnie na maxa i była to naprawde ostra jazda. nigdy wczesniej ani pozniej tak nie sie nie bawiłem. a odnośnie pytania to jako facet to polecam to, polecam jako urozmaicenie zwykłego seksu w konfiguracji facet-kobieta. fajne przeżycie.

Gość Kaśka26
czy jest ktos kto może pousuwać durne posty które są nie na temat??? dziekuje Tulipan za normalny wpis, a jak to sie stało? długo znałeś tą kolezankę? ten drugi facet nie protestował że ktoś sie przyłączy? a skoro to koleżanka to jeśli Ciebie to aż tak podkręciło to możecie sie tak częsciej bawić a nie tylko raz...

Ja lubię ten układ, kiedyś nawet często go próbowaliśmy w pewnym doborowym ;) towarzystwie. Bardzo szybko dochodziłam, potrafiłam mieć 6 orgazmów podczas takiej zabawy. Ale byłam później strasznie wykończona tym, od razu zasypiałam :). Rano naturalnie moi panowie znowu zaczynali swoje ;). Achhh, te studenckie czasy ;).

Gość Kaśka26
Gorąca24 , czyli generalnie polecasz ten układ. nie wiem, przeglądam sobie filmiki na redtube z tym motywem i powiem ze jarać mnie to zaczęło. nie wiem tylko jak w praktyce... czy to mnie nie rozerwie... w sumie po 'grecku' robie to dosyć regularnie bo mi sie podoba, no ale aż dwa to sama nie wiem...

Nie rozerwie Cię.. ;D, przecież jeden chodzi w pupie a drugi w cipce. Teraz nie mam takiego towarzystwa, ale jak mi się znowu nawinie to pewnie zacznę tą zabawę.

czy długo, ja ją w sumie nie za bardzo znam, znajoma z roboty, niezła laska nawet, malutka taka, ale zgrabniutka, filigranowa :-) ona ma chłopaka ale czesto sie z nim kłóci, widze nie raz jak rozmawia przez telefon. impreza firmowa, domówka, takie graden party, wszyscy wstawieni. ona ma chłopaka ale czesto sie z nim kłóci, widze nie raz jak rozmawia przez telefon. no i wtedy też sie o coś mocno pocieli bo przyszła sama. a koleś, ten 3ci w seksie to wogole go nie znam, jakiś przypadkowy, też sie podjarał pchaniem na 2 baty i poszło.

Gość Kaśka26
Gorąca24 , a jak panowie na siebie reagowali? przeciez musieli stykać sie penisami? czy faceta to nie odpycha? Tulipan, wow, no niezła ta Twoja znajoma, faceta swojego tak zrobić... no ale czemu tego dalej nie praktykujecie? a dawno temu to było?

Gość Kochanie to lubisz na
Kaśka26 dwa baty jechac ale sprobuj w 3 dziurki ;)

Gość Kaśka26
nie wiem czy lubie! nie próbowałam jeszcze, na filmach podoba mi sie a w realu to nie wiem! a na 3??? niee to już chyba tłok!

Gość vxvcx
jak nie czujesz penisa 12 cm to swiadczy ze juz masz spory przebieg . Co widac bo sama pisalas ze robisz anal

Wcześniej kochałam się najpierw z jednym potem z drugim , osobno w inne dni, oni byli z mojego roku i się znali.. a kiedy się okazało że obaj ze mną sypiają zaproponowałam im podwójne uderzenie ;D. Tak im się spodobało, że potem tylko tak. Mówili mi że zajebiście ich kręci to że mnie obaj posuwają , że te ruchy wszystkie w moich dziurkach bardzo ich napalały.. fakt co chwilę musieli przestawać się ruszać bo mieliby wytrysk, achh, jak im wtedy drągi stały...... mniammm.

Gość jamjest
Ja robiłem to raz ale fizycznie to niewiele pamiętam bo jednak sporo wypiłem, natomiast jak sobie przypomnę to akcje to mi od razu staje. NAtomiast to ocieranie się penisów jest chyba dlatego przyjemne że ocierają się one okolicami wędzidełka a to jedna z bardziej erogennych stref na penisie

Gość Kaśka26
no i dałam sie namówić, spróbowałam tego jak jest z dwoma na raz. z kolegą z którym czasem sypiam i z jego znajomym. troche alkoholu i pojechaliśmy. powiem że nie doszłam jak obaj panowie byli we mnie, choć było niesamowicie odlowowo, wręcz grwiazdy widziałam. ale jak na pierwszy raz to chłopaki troche 'wypadali' ze mnie, no i momentalnie doszli jak już rytm złapali. aczkolwiek cała ta otoczka, erotyzm i napięcie jakie sie wytworzyło podczas, cholernie ekstcytujące. naprawde polecam ludziom co lubią dobry seks i zabawe.

Gość Kaśka26
Następnym razem na podwójną penetrację zaproszę CZOŁG RUDY 720 oraz cały klub kombatanta z mojej wioski. :classic_cool:

Gość aaaabbbbcccc
no to gratuluje zabawy, ja pewnie nigdy bym nie wszedł w coś takiego bo drugi facet w łóżku to dla mnie hamulec i by mi nie stanął chyba noo ale każdy robi jak lubi. a ty masz faceta na stałe czy co, ten twoj to twoj chlopak, mąż??? i tak we trójkę z innym???

Gość Kaśka26
nie, facet z którym regularnie współżyje to nie jest mój mąż ani facet, poprostu kolega z dawnych czasów. ja jestem sama, tj singielką ;) strasznie lubie eksperymenty w seksie dlatego zdecydowałam sie na spróbowanie trójkąta... podobało mi sie i napewno wróce do tego kiedyś.

Kasiu, odkąd zasmakowałam wulgarnego seksu wciąz o tym myśle, jak to by było jak by mnie 2ch na raz dosiadało. w sumie analnie mam nieziemskie orgazmy, normalnie też supem wiec tak mysla ze razem jak by było to bosko mogło by byc... tylko nie mam kogo namowic na to...

Kasiu26, no czy dawno to było? jakoś tak kwiecien tego roku... a czemu nie bawimy sie tak dalej? otóż po wszystkim, w pracy ta znajoma wzięła mnie na strone i ze łzami w oczach tłumaczyła ze ją poniosło, zebym zapomniał bo dla niej tylko sie liczy jej men i basta. uspokoilem ze powiem nikomu i bedzie ok. szkoda troche ale szanuje jej prośbę. aha, no i gratuluje Ci odwagi że spróbowałaś DP i fajnie że Ci sie spodobało. seks to zabawa wiec sie bawmy :-)