Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Page Halliway

Rozpoczynamy dyskusje o SPERMIE-wszystkie mity, problemy, porady, itd...

Polecane posty

Gość Page Halliway

Mnie najbardziej ciekawi czy to prawde ze kiedy facet je duzo anansow to sperma ma slodki smak? I czy palenie papierosowa powoduje ze jest taka "ciezsza" w smaku?

nie wiem jak to jest z ananasami, ale fakt faktem sperma może mieć lepszy lub gorszy smak. podobno papierosy i alkohol najbardziej go psuja. ale jakby na to nie patrzeć sperma to tylko białko i cukry proste, więc dla kobiety która sie nie odchudza jej połknięcie nawet przy odrobine zepsutym smaku nie powinno być przeszkodą:) chyba:)

Gość spermojad
Faktycznie ma slodki smak po ananasach.

dla mnie sperma osoby palacej i niepalacej nie ma zadnej roznicy smak jest tak samo gorzkawy ale znosny;) za to po alkoholu jest jakby slodsza, znaczy jak facet wypije, nie ja;)

W jakim wieku powinien być pierwszy wytrysk?? Martwię się bo ja jeszcze nie miałem, niestety...

Gość TodD
Ty to jeszcze poczekaj z seksem zal 14 lat masz dopiero..........

Gość ewryrtur
w wieku 11 lat jak masz 14 i niemialem to amutacja zostaje

Ja też nie widzę rożnicy w tym czy facet pali czy nie, smak podobny, po ananasach ;) także podobny.

Nie wiem jak inne smakuja ale sperma mojego faceta jest obrzydliwa tylko 1 raz zrobilam jemu loda z polykiem ,2 raz juz nie dalo rady nawet sie zmusic ,myslalam ze zwymiotuje ,byla taka ...taka ....taka ... nawet nie wiem jak to okreslic ...gorzka?cierpka?w kazdym badz razie a feeee...

a ja wam powiem moje drogie panie ze mi smakuje sperma jest taka gorzkawa ale smakuje ja czesto sama proponuje facetowi \'\'loda\'\', bo po prostu lubie;)

No... mnie też smakuje, nie wyobrażam sobie abym nie zrobiła loda z połykiem, chyba że mam na buzię, ale wtedy i tak się oblizuję bo smakuje mi to cholera!

Gorąca24 ---> skąd jesteś? wiesz że nik który używasz jest legendarny?

nie jesteś, na razie jesteś zerem, pytam się tylko czy masz może związki z poprzedniczką , Gorrąca_25 wróćććć 😭

z tego co narazie czytam to sporo was łączy: 1 lubisz "kolorować" 2 lubisz duże kredki 3 nie wstydzisz się tego :classic_cool: 4 podobno dałaś już tu foto szpary, alem jej jeszcze nie widział :P

No weź, nie chce mi się szukać, był taki topik tu o tym że wy macie pokazać czy jakoś tak i tak płakaliście o cipkę że wam pokazałam ;)

wiąże z Tobą pewne nadzieje :P mam nadzieje że jesteś ta "jaskółką" zwiastująca powrót starego dobrego klimatu :) ...

aha poprzednia Gorrąca_25( wróc! 😭) była z Poznania, miała doktorat z biologi i swoje akty w stopce, a co najważniejsze była suppeerrr równą babką :classic_cool:😭

Gość dzulen srulen
jakie nosisz imie?

Gość masakierka
Mój dżungarek okropnie śmierdzi skarpetą. Czyszczę mu codziennie grukoł zapachowy na brzuchu ale i tak bardzo zajeżdża. Czy ktoś z was to ma i czy też wam tak to śmierdzi?

Gość Piotr P z Wyszkowa