Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadużywana

on ciągle chce się kochać

Polecane posty

Gość nadużywana

nie wiem co robic o każdej porze mógłby sie kochać ja go kocham ale do sexu jest mnie trudno namówić przeważnie jest wtedy kiedy ja chce on sie dostosowuje ale wiem że cierpi jak 4-5 razy w m-cu to wszystko jak mam się zmienić??? pomocy bo wiem że długo nie wytrzyma

Gość dorota co nie ma kota
wytrzyma wytrzyma ale tylko jak kocha, moj ma tez duzy temperament ale po kilku latach ze mna juz wie ze po takim oczekiwaniu lepiej smakuje ;) ostatnio sam to przyznal. A jakby mial codziennie to nie dosc ze staloby sie to rutyna to jeszcze moglby poszukac wrazen gdzie indziej zeby sprobowac czegos nowego (choc oczywiscie zawsze jest obawa ze w najlepszym zwiazku zdarzy sie skok w bok)

Gość olejzpierwszego
pierdolenie... znalazl sobie laske na boku i ci sciemnia... dla mnie 2 razy na dzien to ok a 4 w tygodniu to minimum.... jak tak bylo nie myslalem o innych.. jak sie zmienilo zaczalem sie interesowac kazda... nie rob babo propagandy jak nie wiesz co mowisz

raz na tydzien? :o:o:o:o kopnąłbym cie w dupe i poszukał sobie normalnej dziewczyny :o

różnica temperamentów i tyle. Nie sądzę, żeby docenił coć, co jest dla niego tak dużym ograniczeniem (4 razy w miesiącu to bardzo rzadko, a dla faceta z duzym emperamentem to już w ogóle dramat) - może się to zdarza raz na 100, w pozostałych przypadkach jest w związku zgrzyt

Gość
Powiedz mu, żeby znalazł sobie kochankę. I wilk syty i obca cała. A twoja duma... Cóż, będziesz miala jakieś pojęcie na temat tego co czuje facet, któremu ciagle się odmawia. P.S. Zdrada jest nieunikniona.

Gość KazdyFacet
Ja tez jako facet mam taki sam problem. Tez mi sie wydaje ze jest tylko kiedy ona chce. Jest to problem, bo czasamy takie cos ma efekt czy ktos chce czy nie, trudno jest czasamy to opanowac. Moje pytanie, dlaczego Ty nie zmienisz tego i dasz jemu sprobowac wiecej sie kochac ? Dlaczego ma byc jak Ty chcesz ? Moze Ty masz problem a nie on ?

Gość Jaap
'On ciagle chce sie kochac' - to dobrze. Przynajmniej mozesz byc pewna, ze nie odmowi sexu, kiedy bedziesz miala na to ochote :D Mi by taki facet pasowal :P

Gość piję HEINEKENA
oj ludzie, różnie w związkach bywa. my czasami kochamy się kilka razy dziennie, czasami przez tydzien wcale...