Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fikimikimonka

kilka slow o tym co tu sie wyprawia

Polecane posty

Gość fikimikimonka

to obrzydliwe robić z niemowlaka małą pannę młodą, są o wiele fajniejsze sukienki dla dzieci [21.08.2008] 13:00 Mama Julki 6 Jak CI się nie podoba to nie komentuj [21.08.2008] 15:13 a ta sukienka to jest włąśnie dla dziecka baranino jedna Powiem więcej - nawet jeśli wystawisz je po 1 zł, a wysyłka 5 zł - nikt ich nie kupi. Są brzydkie, niepomysłowe i KAŻDY, absolutnie KAŻDY potrafiłby zrobić coś takiego. wybacz Rafinka ale Twój tekst "ale wszystko przed nią, bo jest młoda" jest żałosny, czekasz aż zachoruje, żeby poprzeć swoją chorą teorię? jak można nazwać dziecko ZOJA?????????? BOŻE,CO TO W OGÓLE MA BYĆ? nabijasz się z Nicoli i innych,a Zoja??? Dramat zaskoczona wrogością do szara ja wiesz co - twoje porównanie to szczyt głupoty. normalnie nie wierzę że można być tak ograniczoną. prowokujesz czy naprawdę masz ujemne iq? miejsce ciężarnej jest w DOMU albo w SZPITALU. Nie macie siły stać w kolejce, w autobusie, bolą was brzuchy puchna nogi - po co wychodzicie z domu????????????? PO CO? O KURVA kto daje dziecku na imie Olgierd,to jakis zart??Powiedz ze to zart,zaraz sie przekrece ze smiechu,matko moj prapraprapradziadek mial na imie Olgierd A co to jest forum idiotko??? Wypowiadanie sie po swojemu czubie posrany,ja nie wchodze w d**e kazdemu tak jak ty dupolizie Poza tym jestem wrdena suka szmata pie**olona ktora nie ma skrupulow i mantodei zyczyla pare miesiecy temu zeby jej dziecko zmarlo!!!!! .....moznaby tak jeszcze dluuugo:(

Gość fikimikimonka
forum dla matek, kurwa:O

Gość to znaczy diabelek
dlatego ja staram sie byc mila :p jestem na kafeterii od 2 lat(wiem krotko) ale chyba jest tu coraz gorzej."strach" sie o cos zapytac.siedzi tu za duzo faceto(forum dla kobiet??) i za duzo dzieci,ktore swoimi tekstami chca zablysnac i byc znanym na kafeterii :o nie wiele jest osob ktore odpowie sensownie i bez wyzwisk.

Gość to znaczy diabelek
*facetow (aha-i pisalam ogolnie,nie tylko o dziale ciazowym)