Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynkaaaaa

czy Wy też tak macie?

Polecane posty

Gość kruszynkaaaaa

od pewnego czasu zauważyłam, że po odbytym stosunku z mojej pochwy wychodzi powietrze wydając przy tym różne dzwięki. Czy Wy też tak macie? nie ukrywam że jest to dla mnie troszke krępujące. Doradzcie prosze jak sobie z tym radzicie?

Gość truuu
ja sie zaśmieję i mówię że jak mnie napompował to teraz się odpowietrzam :) jakos chlopak nie ma z tym problemu... w ogole to trzeba umiec czasem zazartowac sobie w lozku, a nie tylko powaga i skupienie. keidys sie dosc goraco kochalismy i zaczely nam tak brzuchy sie smiesznie do siebie przysysac i odsysac (bylismy spoceni), z takim ssacym odglosem. strasznie nas to rozsmieszylo i ten wspolny smiech i wyluzowanie sprawily ze potem bylo jeszcze przyjemniej :)

Gość S-S
TAK :)) Też tak mamy - myślę, że spokojnie mogę odpowiedzieć w imieniu swoim i innych dziewczyn. Ale tak jak napisała poprzedniczka - trzeba umieć sobie z tego żartować. Jeśli jednak naprawdę Cię to krępuje jest jeden sposób, żeby uniknąć takich sytuacji, przynajmniej to działa w moim przypadku:)) Po prostu postaraj się zaciskać mięśnie pochwy, a robiąc to rytmicznie sprawisz do tego nieeeeeesamowitą przyjemność mężczyźnie - będzie w niebie:))

Gość kruszynkaaaaa
dziekuje Wam bardzo za porady, na pewno skorzystam zwłaszcza z tej ostatniej :)