Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łysy powiedział

Kącik wqrwinej twórczosci milosnej!

Polecane posty

A tak w ogóle-jestem jaki jestem ale nie jestem dresem. Studiuję sobie informatykę i czekam na kolejny rok akademicki. Co do upodobań muzycznych...wolę rocka i gram na gitarze elektrycznej :P i do tego rysuję ale wbierajac dalsza cudowna droge zycia olałem ASP.I oczywiście mam włosy (takiego tam lekkiego irokeza czasem nieład jak wspomniałem) I nigdy nie chodzę w dresie -nie mój styl po prostu. A wierszyki zaczałem pisać bo...nudziłem sie. Pozatym chialem sie troche wyładowac a ileż mozna ludziom ryje na treningach karate obijac :D Pozatym wyszła fajna zabawa :D Pozdro dla wszysktich i dalszej dobrej zabawy 🖐️

oda do metroseksuualnego michałka O.o jestem dostępna na gje gje ale wy chuj obchodzicicie mnie! szczególnie ty , zagadujesz, wqrwiasz opisami \"jestem chory i załamany\" puknij sie w czoło kutasie zasrany mam już dosyć twojego mędzenia, ide se zrobić coś do jedzenia! :D

oda part 2 :P poznałam cie na fotce- pomyslalam jestes fajnym chlopcem :D lecz gadka sie nie kleila- bo ty tylko umiesz o sobie nawijac i do tego wysylasz mi pol nagie zdjecia, czy ty masz w mozgu jakies spiecia? szczeniaku ty niedojrzaly poszukaj se w koncu jakiejs baby! nie nekaj mnie juz prosze bo ja ciebie mam juz w nosie!!!

dzisiaj weny na pisanie brak O.o za to na rysowanie owszem xD robaczek wez sie w garsc i tez cos napisz :P

Gość Mary Shelley
Co to ma znaczyc? Dlaczego nikt tu juz nie pisze? A tak fajnie sie czytalo te wasze wypociny :P

Gość Mary Shelley
Ale co tam lysy. Gdzie reszta?!:) sama bym cos napisala gdybym umiala :P

Wchodze sobie na kafe qrwa patrze po tematach mam ochote jebnąć komuś w jape nikt nie pisze o szmatach damskich i meskich które nas zdradziły oddajac lub biorac czyjąs dziurę tak teraz to czytajac mysle sobie-o w pizde nikt nie pisze o niczym nie traktuje jak glizde robaka który wyczyn zdrady wcielił w zycie zapoczatkował to co zwykle u pań płacz i tycie u kolesi złosci cykle popatrzyłem powiedziałem natchnienia sie niedoczekalem / pozdro ! qrwa!

Gość Mary Shelley
No widze, ze jednak Łysy sie pojawil:)

O Gie-Gie będzie ten poemat Gie-Gie to bardzo wdzięczny temat Do bólu pouczający aż Więc usiądź - jeśli pion wciąż trzymasz Mateusz miał raz dupę fajną Chwalił się nią wciąż przed ferajną Klaudynka tamto, Klaudynka to W Klaudynkę wciąż miał wpatrzony wzrok Nadszedł październik jednak pamiętny Klaudynka wybyć w dal zapragnęła Studia rozpocząć w mieście dalekim By zdobyć piękny zawód fryzjera Minął październik, nadszedł listopad Mateuszowi z tęsknoty opadł Surfując z nudów zoczył Vanessę Zawirowała wnet cała przestrzeń Na fotce.pl maksika dał jej Nie wiedząc jeszcze co będzie dalej Vanessa wnet mu podała mejla Tak się zaczęła jego tragedia Kończył się grudzień, nadszedł czas Świąt Klaudynka w swoje wróciła progi Kutię zjeść, barszczyk oraz pierogi Lecz wnet złej Zdrady rozszedł się swąd Telefon, tramwaj, szybka wizyta Już Klaudia swego Matiego wita Pokój, komputer, muza, filmiki Klaudia ma fazę na fiki-miki Imprezka leci, Mati jest w kiblu Klaudia przed kompem siedzi na zydlu Lecz cóż to, gadu rozlega się sygnał Vanessa? Któż to? Nigdy jej nie miał W kręgu znajomych swych wirtualnych Klaudynka zerka więc w zadziwieniu Co za Vanessa pisze Matiemu? Spójrzmy... "Co myślisz o seksie analnym?" Zasłonę spuśćmy na impry resztę Drastyczność sceny wzrosła wszetecznie Nauka piękna z wiersza wypływa: Blokuj laseczki, kasuj archiwa

pisio staczasz się :o wiersza z japonkiem nie przebije nic :o coś ci wena siadła,albo masz jakaś blokadę :o :P

Po to są wiersze gorsze żeby te lepsze na ich tle błyszczały i z rozrzewnieniem wspominane były ;)

a mi tam temat gje gje i fotki.pl bardzo bliski wiec, siemanko pisio :d (nie wiem jak sie ta lape -emote robi wiec usmiech musi wystarczyc) respekt :P :)

Gość tekściasz
pisiorka mam małego:-) niezwykle oblesnego:-) laseczki na niego lecą az im sie piczki na jego widok pocą dobre? teraz stworzyłem

Gość tekściasz
:o

Gość marna podróba Białoszewskiego
"urwany film po tanim winie" ..lał ..szedł ..wiłam

tekściarz to nie do ciebie :D do pisia :o fajnowy utwór tekściarzu :D ps. ale współczuję obleśnego penisa :D

Gość tekściasz
mam pieknego, pachnacego to co napisałem...to tylko poezja:o:D

Gość tekściasz
chcesz , mozesz sprawdzić......bez urazy:D