Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

neografka

Wódka POLANIN- kto miał i próbował???Wasze zdanie?

Polecane posty

Gość anieska77
ja nie polecam. dla mnie śmierdzi apteką i ciężko wchodzi. piliśmy ją na weselu znajomych i rano było ciężko... my na nasze wesele będziemy kupować luksusową. sprawdzona, dobra, a jednocześnie niedroga. a wiadomo, przy 150 butelkach widać różnicę w cenie :P

nam odradzila znajoma rodzicow ktora prowadzi sklep z alkoholami...ze nie jest zbyt dobra i zeby jej nie brac...mielismy żoładkową gorzką czystą de luxe. kazdy byl zadowolony i kazdemy smakowala.ładnie sie prezentowała na stole. tez na poczatku sie zastanawialismy nad ta wodka mloda para.ale zrezygowalismy

Gość Biedna biednaa
A ja myślałam ze wszystkie rodzaje wódki już probowałam..A tu prosze,tej nie znam!

A ja polecam Maximusa,dobrze idzie i co najważniejsze nie ma się po niej kaca,ostatnio sporo wypiłam i rano jak młody Bóg,po Sobieskim głowa mi pęka :(

Gość Dimas
Mam spory przebieg i jestem wierny dwóm markom. Jedną z nich jest zawsze genialna, ziemniaczana Luksusóweczka. Polanina nie miałem okazji próbować. Za to po Luksusowej dobre akcje są, jak widać: http://pl.youtube.com/watch?v=HkKmkp5AOY4

Gość Majkelo Oh
wow! jak takie akcje są po luksusowej to strach się bać :) ale z drugiej strony trochę ciągnie do takich stanów. nie no... żartuję trochę. Luksusowa to fajna wódka. szczególnie mi żurawinowa smakuje. do drinków różnych jest niezła. no i tanio wychodzi, więc i przy okazji wesela nie trzeba się spłukiwać, tylko można za sensowne pieniądze kupić trochę alkoholu.

Gość Karolek1
spróbuj sobie miodowej ze Sprite'm. dopiero zobaczysz jak fajnie może luksusowa smakować. z drugiej strony każdy ma swój gust, ale zauważyłem, że raczej luksusowa każdemu smakuje w drinkach, bo świetnie się do tego po prostu nadaje. nie czuć w niej nieprzyjemnego zapachu spirytu i odoru apteki jak w niektórych "lepszych" wódkach, więc bez porównania lepiej się ją pije.

Gość gość
U nas była, łagodna i dobra. Goście bardzo sobie chwalili. Ale też my akurat mieliśmy Wódkę Weselną z taką różą na butelce. Też bardzo elegancko wyglądała na stołach

Gość Sylwusska89
My wesele mamy w wakacje ale ostatnio robiliśmy zamówienie i zdecydowaliśmy się na tą butelke http://www.wodkiweselne.pl/produkt,Wodka-Weselna-wersja-6,4.html

Gość gość
U nas była, później poleciliśmy kuzynom i też zadowoleni. Polanin jak na wódki weselne, jest wyjątkowo dobry. Goście chwalili i smak i wygląd, bo akurat my zamóiliśmy jeszcze ten indywidualny grawer z naszymi imionami. Było nam bardzo miło :)

Gość gośćinna
Im mniej alkoholu tym lepiej według mnie, ja miałam mobilny bar kawowy perfect service,to był prawdziwy hit!, był pokaz kawowy, koktajle, soki aromatyczna herbata, panie były zachwycone! a oprocz tego był candy bar ze slodyczami, tutaj juz była samoobsługa... też było okej.

Gość gość
Wszyscy wiedzą, jaka wódka jest najtańsza i jeśli taką podajecie od razu mają was za skąpe sknery. Tu akurat nie da się zaoszczędzić i trzeba dać wyborową, mimo że droższa.