Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunhilda

Fatalne wybory - KSIĄDZ

Polecane posty

Dlaczego tak jest, że interesują mnie księża? Kiedyś....zawiodłam sie na tzw. świeckich mężczyznach, poznałam człowieka, który był kapłanem....był zupełnie inny, niż wszyscy.....a teraz nie umiem już patrzeć w stronę świeckich. Myślicie, że jest mi łatwo?

Gość myslimy ze powinnas to
przemyslec i zmienic wybory, bo faktycznie fatalne

Gość poszukaj kandydata
wśród ewangelickich księży, ci się żenią :D

Gość Monika zakochana
zgadzam się. Coś w tym jest.Księżą maja to, czego nie maja świeccy faceci.:)

Gość Monika zakochana
więc możE zastanówmy sie, czym onI MOGA POCIAGAC KOBIETY.

Gość ale france
zakazany owoc lepiej smakuje co?:P

Gość malutka_malutka
- są wykształceni, zawsze zadbani, grzeczni. może kos dopisze jeszcze?:)

Gość sorry sa rózne zboczenia
przeciez ksiadz powinien byc jak brat czy ojciec ( zreszta tak sie do nich nalezy zwracac). Kazirodztwo was nie brzydzi? bo mnie tak.

Nie zgadzam się:) Nie jest to zboczeniem, jak dla mnie to niewłaściwie zwrócona uwaga, tzn. w niewłaśćiwą stronę.

Gość otwórz oczy dziewczyno
przede wszystkim sa wygodniccy, mają uprane ugotowane wypracowane, wcześniej mamusia, teraz gosposia - a fuj!

Gość otwórz oczy dziewczyno
LENIWI są!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Bladousta
O rany :p jest w niektorych ksiezach cos pociagajacego - sa ... inni ;) maja gadane, wzbudzaja zaufanie, wydaja sie byc silni, madrzy, dumni. Generalnie pociaga nas w ludziach sila. I ksieza tez reprezentuja pewna sile. Ale nie dac sie skusic, no bez jaj...zreszta chyba caly czar pryska w momencie w ktorym okazuje sie ze nie jest to tak silny i wstrzemiezliwy czlowiek? :P chyba, ze wtedy zastepuje te luke poczucie wlasnej wyjatkowosci pt. 'uwiodlam ksiedza' :P nie...nie...bez jaj.

Gość Bladousta
to sprobuj jeszcze sama siebie nie wciagac w gry pod tytulem 'podziwianie ksiedza' :D to do niczego nie prowadzi ;) moze zrob sobie przerwe od kosciola? ;););) dla wlasnego zdrowia psychicznego ;) po co sie meczyc takimi zauroczeniami :) albo znajdz kosciol z samymi dziadkami ;)

Gość Bladousta
Milosc jest pojebana :) nie warto jej dawac okazji do zaprezentowania swojego szalenstwa ;) poki mozna, trzeba ogarnac takie trudne sytuacje rozumem :P

Gość fmfhfh
"przeciez ksiadz powinien byc jak brat czy ojciec ( zreszta tak sie do nich nalezy zwracac). Kazirodztwo was nie brzydzi?" Niby dlaczego powinien być jak brat czy ojciec?? Bo jakaś organizacja kościelna sugeruje takie postrzeganie? Zdrowy instynkt pozwala odróżniać prawdziwych krewnych od obcych. Ten instynkt każe widzieć w księdzu normalnego człowieka. "wydaja sie byc silni, madrzy, dumni" No ale to dopiero pomyłka w ocenie. Buuuuuuuuuuuu - AHAHAHAHAHAHAHA! Facet zniewieściały, o debilnym głosiku, pierdolący o miłości bliźniego, zbierający datki, bojący się prawdziwego życia - silny??! Facet który służy organizacji która sobie stworzyła bożków wybiórczo, wg absurdalnych pomysłów i nielogicznie, i zgadzający się na zniewolenie sądów i zachowań - mądry??! No, może dumni ale nie wiem co może pociągać w takiej postawie. :S