Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość S-S

Test ciążowy

Polecane posty

Gość S-S

Czy wynik testu ciążowego będzie wiarygodny jeśli: * kontakt z plemnikami (?) (? - płyn ejakulacyjny - zakładając, że były w nim plemniki) miał miejsce po terminie spodziewanego okresu (ostatnio nieregularne, spóźniające się miesiączki) i nie wiem czy były to moje dni płodne czy nie * zbliżenie miało miejsce 10 dni temu W takich okolicznościach, jeśli zrobię test w tej chwili to czy wynik będzie wiarygodny? Dodam, że okres powinnam dostać 13 dni temu, ale tak jak napisałam ostatnio podobne przypadki się ostatnio zdarzały, do tego w trakcie tego cyklu wyjechałam 2 razy zmieniając klimat co być może jest przyczyną nieregularności. Nie boję się zrobić testu i nie panikuję, ale zastanawia mnie tylko czy w ogóle na tym etapie test warto robić czy może poczekać? Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi :)))

Odczekac minimum 3 tygodnie od podejrzanego stosunku. Wtedy mozesz sobie wziac wynik do serca. Dla pewnosci powtorzyc po 3 dniach jeszcze

Gość S-S
Dzięki za odpowiedź:) Tak czy inaczej, w ciąży nie jestem - dzisiaj pojawił się okres...

Gość gość
AhWrIIPcmVZHq875HmKzORDv