Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Convalia

Czemu nie śpicie???

Polecane posty

Heja! Czemu jeszcze nie śpicie? Ja czekam na 3.30-4.00, nie mam ochoty sie kłaść. Jadę z W-wy do Gdanska. Pozdr. Agata

Gość mam na 14 do pracy

Gość takmizle
bo gadam z przyglupem//

Gość Jarek jest żałosny Arabowie
śmieję się z Jarka :O przegrałam zycie 😭

Gość yyyaaaeee
wstawilam kolejny automat prania...wczesniejse pranie skladam...i czekam az mi sie galaretka zsiadzie...bo kurna mam ochote sobie wlasnie teraz ja zjesc :))

Gość Jarek jest żałosny Arabowie
smacznego

Gość yyyaaaeee
dziekuje....juz lodowke podkrecilam zeby szybciej bylo mozna amac:P....a ona ciagle sie rusza hi hi

a ja nie wiem, co mam robic nie wiem, o ktorej sie w koncu zacznie szarawo robic smacznego :)

Gość wietrzny
ale macie fajnie... pranie, galeretka, a ja tu zap... zeby wyrobic sie z robota na 8 rano... . Wiecie moze jak przyspieszyc kompa 4-ro krotnie, bo wlasnie tyle mocy mi brakuje... ~~~ ?

No jak? Przeciez pisałam, że wyjezdzam po 3, albo o 4 :) Własnie juz sama nie wiem, co mam zrobic. kiedy robi sie szarówa? Pozd.

Gość yyyaaaeee
nie dopiero jakies 20min sie pierze...a wlaczylam na 45min....mysle o kolejnym:)) ...mania:)) hmm galaretki mam duzo chcecie? ponioslo mnie i zrobilam 4 rozne smaki....ale co tam w lodowie tyyylko galaretka:))

Gość yyyaaaeee
tak myslalam ze cos tam jeszcze sie chowa....ketchup mam:)) a szarowka chyba po 4 sie robi....

Gość yyyaaaeee
no wlasnie mam agrestowa!!!:))

Gość yyyaaaeee
brzoskwinia, ananas, pomarancza i agrestowa...oczywiscie:))

No właśnie. Nie wiem, co mam zrobić. Już mnie zaczyn nużyć, a nie chcę iść spać, bo za godzinę nie będzie szans, żebym wstała. Wypiłam kawę (na co dzień nie piję jej), a teraz zrobiłam sobie z dwóch łyżeczek, wzięłam też magnez w tabletce, umyłam się, i nie wiem, już co mam robić. Nie chcę wyjeżdżać po ciemku całkiem. Hmmm....

Gość yyyaaaeee
no ja czekajac na ta galaretke....slucham muzyki...moze nie bedzie Ci sie chcialo spac...tylko radze glosniej:))

No mam wllaczone radio. Nawet glosno. A oprocz galaretki, to co jest jeszcze powodem, ze nie spisz?

Gość hello a ja w pracy siedze
szrówa niestety robi się już dopiero ok 5. jeszcze miesiąc temu o 4 było jaśniutko.

Gość yyyaaaeee
no rzeczywiscie moze o 5 no wlasnie nie wiem....od kilku mcy chodze o tej porze spac..nie wiem co jest:(( lubie sprzatac o tej porze:) no i ta galaretka.....hmmm ile taka galaretka moze miec kcal? to sama woda i troche skladnikow slodzacych co:)? bo jesc o tej porze....

Galaretka jest zdrowa, na kosci :) Kalorii nie ma chyba za wiele. Tylko nie zjedz na raz tej całej michy :P Ja juz nie wiem, co z tym wyjazdem. Chyba poczekam do 4.

Gość yyyaaaeee
jak nie wiesz co robic to ja pojde sprawdzic ta galaretke, a Ty moze sprawdzisz mi pogode na weekend?? jak moge prosic oczywiscie??:))

Gość hello a ja w pracy siedze
myśle że niewiele, z tego samego powodu na nocce w pracy wpierdzielam kisiel - chyba sama woda co nie??? i troche cukru