Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onyyyxxxx

kapsulki na nadmierne pocenie

Polecane posty

Gość onyyyxxxx

w radiu reklamuja jakies kapsulki na nadmierne pocenie sie. cos jakos perspiblok czy jakos tak nie wiem jak to sie pisze ale tak slysze w radiu. czy ktos wie cos moze na ten temat?? prosze o odpowiedzi

Gość kasia z brzuchem
Fajnie by bylo gdyby dzialaly :)

Gość onyyyxxxx
byloby super. sprawdzalam w google ta nazwe ale nic tam nie ma. kurcze chce sobie kupic. moze w aptece beda wiedzieli

kurde no jakos tak sie nazywaly slyszalam dzis w radiu ale nie moge sobie teraz nazwy przypomniec. Ale mozna dostac w aptece bardzo dobry antyperspirant i naprawde dziala

Gość onyyyxxxx
antyperspirant mam etiaxil i piecze jak cholera dodam, ze mam do skory wrazliwej i nie moge go stosowac.:(

Gość onnyyyxxx
zna moze ktos te kapsulki?? moze slyszal ich dokladna nazwe??

Gość annnnnnn
Preparat to PespiBlock, to jakaś nowość

Gość SistiPl
ja wam poradze w aptece jest taki srodek nie pamieam jak sie nazywa ale ma w sobie alkochol, smarujesz sie tym na noc i rano musisz to umyyc..pomaga ;)

Gość annnnnnn
Hej, znalazłam. Produkuje to Aflofarm. Przekopiwała to z ich strony: Perspi-Block – hamuje nadmierne wydzielanie potu. Perspi-Block: • Zmniejsza potliwość na powierzchni całej skóry • Jest naturalny – nie wywołuje skutków ubocznych • W formie wygodnych do stosowania kapsułek Kapsułki Perspi-Block suplement diety to naturalny i bezpieczny sposób walki z problemem nadmiernej potliwości, w których specjalnie dobrane składniki hamują nadmierne wydzielanie potu. Szałwia lekarska korzystnie wpływa na proces regulacji potu – wykazuje działanie przeciwpotne. Skrzyp polny i pokrzywa przyczyniają się do nieznacznego zwiększenia objętości wydalanego moczu, co zmniejsza ilość płynów wydalanych przez skórę. Melisa działa łagodząco w stanach napięcia nerwowego i związanej z tym nadmiernej potliwości.

Gość hm hm hm hm
No nie wiem.... Większe oddawanie moczu :/ I same zioła mają pomóc w zmniejszeniu pocenia się?

Gość onnyyyxxx
hmmm moze sie skusze na te kapsulki bo etiaxil mnie starsznie piecze tylko jesli faktycznie zawieraja same ziola te tabl to czy beda na tyle dobre aby dac redo potu

Gość chichotka123
używał ktoś? jeśli tak, to czy dziala???

Gość JackSparrow

Gość nikt chyba jeszcze
nie używał bo ich w aptekach nie ma jak narazie.a cenia?maja byc ok 15 zł-tak słyszałam

perspi block bo tak sie te nowe tabletki nazywaja kosztuja 11,90 zł. stosuje je od 2 dni i narazie nic, kompletnie nic, ale pewnie trzeba na to czasu. stosuje sie je 3 razy dziennie po lub do posiłku. w opakowaniu jest 30 kapsułek. dam wam znac jeszcze za jakis czas czy dzialaja, trzymajcie sie sucho :)

Gość Rynhild
mnie etiaxil tez piecze jak cholera... a jeśli chodzi o zioła, to słyszałam, że stosuje się też kąpiele ziołowe na nadpotliwość.

kapsułki perspi block nie działają przynajmniej nie na mnie. Zjadłam juz całe opakowanie i nic :(

aha jeszcze jedno wcale nie zwiekszylo sie u mnie oddawanie moczu tak jak to niby mialo byc po tych tabletkach

ja uzywam antyperspirantu antidral kosztuje ok 12 zł i jest rewelacyjny.kupiłam =go w aptece starcza na długo i do tego wcale sie nie poce,,kiedys wyjscie wszareym czy kolorowym t shircie stanowiło problem.wiadomo zapotki:p:O a teraz nic sucho ...rewelacja

Driclor dla tych, ktorych etiaxil piecze. Mnie szczypalo a w zasadzie swedzialo tylko za pierwszym razem. Ale teraz juz jest ok no i najwazniejsze zadnych mokrych kolek pod pachami...

Gość damian25t
mam problem jak wytylko ze nie dotyczy to tylko pach czy stóp ale głowy i pleców. Mam pytanie czy ta maść rzeczywiście pomaga. prosze piszcie.

Gość ewels
Witam Kiedy usłyszałam o Perspi Block ,dziekowalam Bogu za ten lek ,bo myslalam ,ze moj koszmar sie skończy..... Od dziecinstwa nie moglam wykonywac zadnych prostych czynnosci nawet takich jak robotki na drutach na pracy technice ,bo moczylam wełne a ta niemilosiernie skrzypiała.. kiedy dorosłam uzywalam Antidralu na dlonie i stopy ,pudrów,róznych masci ,które mazaly sie w połaczeniu z potem,puder na stopach zamienial się w obrzydliwa masę. Ktos kto rozmawia przez telefon albo cokolwiek wykonuje a po łokcie ciekną strugi kropel potu naprawde wszedzie szuka ratunku. Tu nie chodzi juz o stres ,ale jakiekolwiek emocje... Ja czuje rano kiedy juz otwieram oczy ,pot obcieka mi całe stopy i dlonie ,nie moge juz tego zniesc. Perpi Block stosuje juz 2 opakowanie.....Bez rezultatów.Ziólka tu nic nie pomogą.Rozczarowałam sie.

Gość Hania_m5
Mam 14 lat. Mi mama kupila dzisiaj antidral i Perspi Block (kapsułki) na nadmierną potliwość i teraz nie wiem, czy mam te dwie rzeczy uzywac na raz, czy spróbować z jednym?? A co do antidralu, to jezeli nigdy go nie uzywalam, to mam stosowac codziennie?? I jeszcze zastanaiwam się, czy to nie jest szkodliwe, przecież człowiek musi jakoś wydalać wodę z organizmu. A i jeszcze depilacja, mogę depilowac jeden, dwa dni po uzyciu antidralu?

Gość
onyyyxxxx kup po dłuższym zażywaniu będziesz się pocić bardziej :D

Gość szczerze polecam ODABAN
miałam problem z potliwością skóry głowy, w ciągu dnia zalewałam sie potem po parę razy, włosy wiecznie mokre i przyklapniętę, te tabletki o których mówicie kompletnie nie podziałały, w końcu kupiłam odaban i przez tydzień codziennie na noc spryskiwałam tym skórę głowy i wacikiem przecierałam czoło tuż przy włosach i kark. Tydzień od ostatniego zaaplikowania tego cuda moja głowa i czoło są suche. Nie macie pojęcia jaka jestem szczęśliwa, już nie przeraża mnie lato i upały :) Spróbujcie bo warto :)

Gość szalwia szalwiaaaaaaa
szałwia ! herbatka, tabletki przez miesiąc. zdrowo i działa!

Gość szczerze polecam odaban
taa działa :P parę lat piłam szałwię, wspomniane tu tabletki przez pół roku i co? i nic, zero efektu:P a psikając skórę głowy odabanem po tygodniu mój wielki problem i kompleks znikł, dlatego polecam go każdemu, kto ma ten problem :)