Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miguel

Dojście w cipce na pare dni przed okresem

Polecane posty

Gość młodsza zonka
cóż, ja tak miałam i zaszłam więc nie bądzcie tacy pewni drodzy doradcy bo wszystko może się przesunąć, ja myślałam że okres lada chwila a akurat ni z gruszki ni z pietruszki wydłużył się cykl i trafiłam tak ze mam synka, którego i tak chciałam ale planowałam tak pół roku pózniej. więc mi to życia nie zawaliło ale takie gadanie ze na pewno bedzie okres bo ona tak myśli jest głupie, jest wiele czynników które zmieniają cykl.

Gość mąż swojej zony
nam sie udaje 18 lat wiec uznaje to za pewnik, poza tym w dniach przed okresem pochwa jest mniej wilgotna niż w plodne dni, śluz jest gęsty to daje się odczuć :)

Gość kwaśna
mężu swojej żony myślę ze ona codzoiennie bierze garść tabletek a Ty myślisz ze Ci się udaje :D Głupiś

Gość my tak robimy
Ja biore pod uwage mozliwosc splodzenia dziecka ;) Nie bylaby to jednak dla mnie zadna tragedia. Jakby to komus zycie mialo zawalic to oczywiscie niech pomysli o jakichs pewniejszych srodkach antykoncepcji ;)

Gość mąż swojej zony
tabletki brala tylko przez rok, a teraz nie bierze bo bardzo jej skoczyło cisnienie gdy brała, wogóle nie radze sie truc tymi swinstwami, prędzej czy później kobiety które biorą pigułki beda miały problem z sercem, ale to wasza sprawa

Gość kwaśna
problem to jest z niechcianą ciążą

Ja czytam i nie potwierdzam. Skąd te pomysły? Od siebie napiszę, że gumek nie cierpię, bo to jak macanie w rękawicach. Wyciągam zawsze przed końcem (swoim) i od ponad 25 lat nie zauważyłem by mi coś stało się z tego powodu, oprócz uniknięcia nadmiaru potomstwa. Wcale mi to nie przeszkadza, a nawet lubię, gdy kończę w różnych innych miejscach. Tu pomysłów mi nie zabraknie. Żadnych nerwic nie mam z tego powodu, a kobietę ochroniłem przed tabsami, spiralami i całą resztą. Jest zdrowo i naturalnie.

A tak w temacie, to okres może się przesunąć i wtedy ...klops. Za dużo jest już niechcianych na tym świecie. Uważajcie zatem. DO AUTORA --> Ja uważam, że zrobiłeś dobrze i odpowiedzialniej od swojej partnerki. Tak trzymaj, facet

Gość doswiadczona.
Nie radze takiich zabaw jak dochodzenie przed okresem w partnerce, chyba ze kobieta doskonale zna swoje cialo , prowadzi kalendarzyk i jakies inne metody np mierzy sobie temperature ciala to prosze bardzo ale wydaje mi sie ze jestescie mlodzi i ona zabardzo tez nie bawi sie w takie rzeczy. Wiec dobrze zrobiles. Poczekajcie z TYM. Niech ona dowie sie wiecej o sobie. Przed okresem ma sie dni nie plodne, ale czy napewno? nigdy nie wiadomo bez innych sprawdzen. Co do stosunku przerywanego, to tez go stosuje. Dziecka nie mam, narazie. Moj partner nawet w dni nieplodne nie spuszcza sie bez zabezpieczenia. Chory takze nie jest, bo z innych komentarzy przeczytalam ze powinnien. SMIESZNE! tabletek nie biore bo to swinstwo. A pozniej 50% dzieci z wadami sie rodzi. eh.

Gość oburzona25
myślę, że twoja dziewczyna powinna dać sobie z tobą spokój i znaleźć sobie dojrzałego partnera. Po prostu jestes jeszcze bardzo niedojrzały emocjonalnie do współżycia, skoro nie masz pojęcia o takich podstawowych kwestiach

Gość Jonasz.
Na parę dni przed okresem trzeba intensywnie spółkować czyli pieprzyć się ,kutas musi głęboko zanurzać w pizdeczce aż do samej szyjki macicznej i tam spuszczać się,trzeba jebać się aż do ostatniego tchu.

Gość Rafus
5 dni przed okresem ...nie ma warunkow do zajscia w ciaze ....podczas okresu nie manwarunkow do zajscia w ciaze po okresie 3 dni sa bardzo dobre warunki do zajscia w ciaze ... pozdrawiam