Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjkkjkkjkj

Trądzik i jedna wątpliwość...

Polecane posty

Gość kjkkjkkjkj

Od 5 dni piję zioła (nie wiem, czy one są konkretnie na trądzik, bo to jedne z wielu przepisane mi przez zielarza). Poza tym rano na czco piję mleko z drożdżami, myję twarz mydłem siarkowym i smaruję się kremem przeciwwypryskowym. I niestety, pryszcze na czole i brodzie jak były tak są, ale co mnie martwi to to, że zaczęły wyskakiwać na policzkach, czego nigdy nie miałam... Czy to normalna reakcja organizmu na zioła czy to są pryszcze które i tak by wyszly, nawet gdybym ich nie piła?

Posmaruj sobie twarz maścią cynkową, świetnie wysusza pryszcze.... jest niedroga,w aptece ok5zł.

Posmaruj sobie twarz maścią cynkową, świetnie wysusza pryszcze.... jest niedroga,w aptece ok5zł.

Gość jesem zalamana. 23
to jest związane z hormonami. Możesz nawet twarz myć kurzym gównem i będzie to samo

Gość kjkkjkkjkj
Ale chodzi o to, że dopiero jak zaczęłam pić te zioła to pojawiły się syfy na policzkach (narazie 3), których nigdy nie miałam w tym miejscu..

Gość i to niby nasza wina
te pryszcze?

Gość LUŚKA28
moze byc to od ziol bo oczyszczaja organizm i syf ze srodka musi gdzies wyjsc, albo tez od przesuszania tymi specyfikami antybakteryjnymi bo dzialaja zazwyczaj tak ze zamaist ograniczac wytwarzanie sebum to organizm sie broni i produkuje podwojnie

Gość kjkkjkkjkj
Dziękuję za odp ;) W te wakacje bardzo pogorszyła mi się cera, nigdy nie miałam takiej super gładkiej, ale w porównaniu z tym, co było to teraz jest okropnie ;/

Gość LUŚKA28
odsylam na inne forum warte poczytania

Gość kjkkjkkjkj
Dziękuję jeszcze raz :)