Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niegrzeczna Ania

panowie pomozecie ocenic czy jestem dobra w lozku?

Polecane posty

Gość niegrzeczna Ania
Florek --> ale skad mam wiedziec czy dla niego jest naprawde satysfakcjonujace, jak on tylko zartuje na ten temat. Dla mnie jest na pewno.

Gość ale pustak z Anii
za dwa tygodnie na szczęście będzie już w szkole

Gość niegrzeczna Ania
o co wam chodzi? nie podoba sie to sio na inne watki :)

Gość Dop******lam dziś każdemu
widzę że seks sprawia ci przyjemność i jesteś zawsze chętna więc gratulacje facet ma szczęście , a na co byś się nie zgodziła .

Gość niegrzeczna Ania
niezalezny --> nie boje sie i nawet lubie. Byle nie codziennie. Dzieki za linki, poogladam za chwilke :)

Gość niegrzeczna Ania
Dop******lam --> nie zgodzilabym sie na przyklad na fisting. Kiedys jeden koles mi to zrobil znienacka, myslalam ze go zabije.

Gość niegrzeczna Ania
niegrzeczny --> sex moglby byc i pare razy dziennie, anal najwyzej ze 2 razy w tygodniu.

Gość niegrzeczna Ania
No cala dlon, szczescie ze dlonie mial drobne. Zreszta nie wiem bo zaraz pogonilam. Lubie bol ale bez przesady - w tym nie bylo nic przyjemnego.

Gość bzik67
Aniu lubisz lekki brutal np. bicie peniskiem w policzek, klapsy , podduszanie, ciagniecie za wlosy?

Gość niegrzeczna Ania
hihi, nie wiem czemu nazwalam Cie niegrzeczny, moze dlatego ze sama taka jestem.

Gość niegrzeczna Ania
bzik67 --> klapsy i ciagniecie za wlosy uwielbiam, duszenia nie probowalam. Natomiast czasem mam ochote zeby mnie uderzyl w twarz, tak z calej sily, niestety jak do tej pory nikt sie nie odwazyl wiec nie wiem jak to jest.

Gość niegrzeczna Ania
niezalezny --> nigdzie nie chodze, to byly chlopak byl i w zasadzie poza tym jednym incydentem zachowywal sie normalnie.

Gość bzik67
to fantastycznie klpasy sa super ja lubie dawc te mocniejsze nawet napluc w twarz tak zebys sie poczula zwykla suka, palce tez wsuwac do buzi. ale nic na sile :)

Gość Dop******lam dziś każdemu
niegrzeczna Ania ---------- kobiety powinny się uczyć od ciebie a swoją drogą to dużo wiesz i znasz .a takie i tym podobne jak fisting o tym nie myślałem i też nie popieram.

Gość niegrzeczna Ania
bzik67 --> ojej, nikt mi jeszcze nie naplul w twarz, nie mam pojecia jak bym zareagowala. Ale chcialabym zeby mnie wreszcie uderzyl.

Gość bzik67
ale co chlopak tego nie zrobi nie uderzy przeciez to tylko gra na poczatku moze peniskiem pozniej dlonia i coraz mocniej....:) wszystkiego trzeba sprobowac nie lubisz sie poczuc zwykla suka byc ponizona?

Gość widze nie widzialne oczy
macie juz mokro

Gość niegrzeczna Ania
niezalezny --> jesli chodzi o prostate to nigdy tego nie robilam. Widzisz, ja tak jakby troche niesmiala jestem i boje sie wyjsc z podobna propozycja. Znaczy nie wiem czy by mu sie spodobalo. Musialby najpierw cos wspomniec na ten temam wtedy nie ma sprawy - jeszcze tego samego dnia sprawdzam czy to lubie.