Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolona z efektow

Wlosy- blond, najlepiej fryzjerka?????

Polecane posty

Sluchajcie, jestem strasznie wkurzona. 0d 5 lat co miesiac robie odrosty blond. mam bardzo gesty balejaz jednym kolorem blond, wyglaDA to tak jakbym miala po prostu cale wlosy blond. w polsce mialam swoja stala fryzjerke, ktora mi robila cudownie wlosy,zawsze bylam zadowolona gdy od niej wychodzilam. robila bardzo dokladnie, nie bylo zadnych przeswitow, byly bardzo geste i ogolnie wygladalo to wlansie jakbym miala cale blond. wyjechalam za granice i musialam znowu zrobic wlosy, w polsce bede dopiero za 2 miesiace wiec nie moglam czekac, dostalam od kolezanki numer do polskiej fryzjerki,zadzownilam i poszlam. od razu jej powiedzialam jak chce, stwierdzila ona ze nie moze mi zrobic przy skorze bo wyjda plamy. pierpwszy raz cos takiego uslyszalam. powiedzialam jej,ze zawsze mam tak robione i nigdy nie mialam zadnych plam. powiedziala, dobra zrobie jak najlepiej. boze ta baba w ogole naazywa siebie fryzjerka?? nie dosc ze zrobila mi to na odwal sie (zawsze moja fryzjerka mi nakladala ponad godzine pasemke i sreberka bo mam ich mnoooostwo i cieniutkie) to ona to zrobila dokladnie 1 25 minut i jak sciagnela to wlasnie taki byl efekt jej pracy. wszedzie przeswity, odrost na centyment od razu po fryzjerze :/ okropnie!! powiedzcie mi, czy ktos sie zna na farbowaniu i moze powiedziec o jakich plamach ta baba mowila?skoro tak sie robi to dlaczego ja nigdy nie mialam a zawsze mialam wlosy robione i nie mialam nawet mm odrostu :/// porazka!

ona to zrobila w 25 minut, sorki.

hmm

:O

Gość sprobuj URO
no trafiłaś na mało profesjonalną osobę najwyraźniej. Uadj sie do innego fryzjera, moze to poprawi.

Gość strasznie długi topic
pódziesz do tej samej fryzjerki w Polsce i po kłopocie, wyrówna to co tamta schrzaniła

Gość ja tez miewam pecha fryzjerski
mam podobne włosy do twoich, idąc do fryzjera spędzam tam ok 4 godzin z podcięciem i modelowaniem. Ostatnio nie było mojej fryzjerki i trafiłam do innego salonu niestety, tamtemu babsztylowi zrobienie odrostów podcięcie i modelowanie zajęło 1 h i 15 min :O Efekt a raczej jego brak: nie zrobiła odrostów spalone włosy fatalne ścięcie :O :O :O Nigdy więcej!!!! Trzymam się mojej fryzjerki :P