Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hero

czy macie jednego fryzjera???

Polecane posty

Czy raczej chodzicie do różnych? Ja co chwile chodze do innego i jeszcze nie spotkalam takiego, ktory bylby naprawde fajny i kreatywny, zawsze trafiam do jakichś takich niedorobionych.Atmosfera jest nieciekawa. Macie kogoś do polecenia w Warszawie, głównie chodzi mi o baleyage.

teraz tak ale niestety musze jechac autobusem ale przyjmuje w domu i nawet godzine moge siedziec i po prostu z nia gadac :) Jest swietna, zawsze mi doradzi. ochrzaniła mnie ze w takiej fryzurze jak rianna wygladam źle i jzu ona cos z ym zrobi :) I weszłam z wygladem dwunastolatki a wyszłam z wiekiem szesnastolatki ( czyli tyle ile mam lat xD ) " Mocno, mocno, mocno wystrzepione i wypazurkowane to idealna opcja dla ciebie" xD to jej slowa xD teraz kazdemu podooba sie moja fryzurka :)

jakieś namiary? Tak jak pisałam chodzi mi głównie o pasemka i o to żeby nie żydowała na farbach i kładła dużo tych pasemek, ostatnio babka ma moje długie gęste włosy nałożyła folie z farbą w 10 min. Najszybszy baleyage w moim życiu. :/

Gość SistiPl
ja mam jednego fryzjera ktory zawsze mi cieniuje i podcina a druga fryzjerka inna mi farbuje ;)

Gość no jestem
w sumie chodze tak do dwoch....ale czy jestem do konca zadowolona-sama nie wiem...