Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm hm hm hm

Aparat stały czy wybielanie? Chodzi o powodzenie...

Polecane posty

Gość hm hm hm hm

Nie chcę mieć mniejszego powodzenia u facetów:/ Obawiam, że gdybym zdecydowała się na aparat, to faceci nie zwracaliby już na mnie takiej uwagi, uśmiech by im sie pewnie nie podobał... Moją wadą są dość duże przerwy między pierwszym a drugim zębem z obu stron na górnej szczęce. Moje zęby nie są też najbielsze. Dlatego myślałam też o wybielaniu. Ale wtedy aparatu by być nie mogło. Więc na co się zdecydować, żeby się jeszcze bardziej podobać ? :D

Gość rgyftnhjgj
moja kolezanka ma na maxa krzywe zeby ale wybielala i wyglada super

Gość hm hm hm hm
O :)

Gość domani giovedi
a ja mam i stały aparat i białe zeby bo stosuje wybielającą paste Blanx.Powiem ci szczerze ze mam wieksze powodzenie z aparatem niz jak miałam krzywe zęby.

Gość hm hm hm hm
Pasty wybielające mi nie pomagają... takie mam ząbki... Pomoże tylko wybielanie u dentysty. Ale ja nie mam krzywych zębów... Może by tak to podpasować pod mój problem ? To tylko zbyt duże przerwy między pierwszymi a drugimi zębami..

Gość faceeeeeet
odnośnie aparatu; wiadomo nie jest on na całe życie i mało który facet bedzie zwracał uwagę czy masz aparat w ogóle faceci mało uwagi zwracają na kobiece zęby:p

ja mam aparat i nikomu to nie przeszkaza:) i do tego mam gore i dol:D ale dolu prawie nie widac, i jakos teraz mam wieksze powodzenie niz jak mialam krzywe a usmiecham sie od ucha do ucha:D:D nie kryje tego ze mam aparat:P zreszta mam stalego partnera i nie zalezy mi na powodzeniu:)wazne ze jemu sie podobam:)

Gość aparatka333
ja mam zalozony aparat mam przezroczysty i nie widac go z daleka wogole i sie moge usmiechac bo juz po pol roku mam idealnie proste zeby. Aparat to nie taki koszmar jak myslisz, aj mam stalego faceta ale inni tez podrywaja i chyba wlasnie dlatego ze sie wiecej usmeicham. Grunt to dibac o aparat i higiene jamy ustnej. Tez bede wybielac na koniec. Mysle ze warto pocierpiec by na koneic byc zachwyconym swoim usmiechem:)

ja nosze aparat i nie zauwazylam zeby komukolwiek on przeszkadzal :) mam kolorowe ligaturki, raz czerwone, raz niebieskie, rozowe. wiele razy zdarzylo mi sie, że mezczyzni zauwazali moj "sprzet" i komentowali, że mam teraz odlotowy usmiech ;)

Gość hm hm hm hm
A ja właśnie faceta nie mam i chodzi o to, że boję się, że przez to go nie znajdę... Może lepiej wybielić?

hm hm hm hm ..a co ci da wybielenie ??? nic bo tylko będą bielsze a tak samo krzywe :D jak masz okazje to zakładaj

Gość _bordeaux
^^ popieram! :D

Gość hm hm hm hm
O rety, ile razy mam powtarzać, że krzywych zębów nie mam...

Gość zastanów sięnad tym
dlaczego dentyści nie wybielają zębów sobie i swoim dzieciom;) A potem, co jest dla Ciebie ważniejsze- mocniejsze i zdrowsze zęby, czy wybielanie.