Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliowe fiołki

Przyciemnianie włosów rozjaśnianych!!!

Polecane posty

Gość liliowe fiołki

Wczoraj zafarbowałam sobie włosy farbą palette średni blond. Wcześniej mialam wlosy rozjaśniane od dłuzszego czasu... pasemka, farba... różnie... Ale ostatnio postanowialm je spowrotem przyciemnic pod moj naturalny ciemny blond... tylko ze to troche trudne niestety:( wczesniej zrobilam sobi epasemka ciemne z jasnymi... u fryzjera zeby je przyciemnic... ale te ciemne bardzo szybko sie zmyly:( teraz polozylam ta farbę odrosty bardzoladnie sie zafarbowaly, niestety te co byly rozjaśniane, zwlaszcza te najswierzsze jasne pasemka tak ladnie sie juz nie zafarbowały... wyszedl taki matowy kolor szarawy..... no i wiem ze szybiej sie zmyje ten kolor... sama nie wiem co teraz zrobic.. tzn jak juz sie zmują troche... chyba znow pojde na pasemka jasno-ciemne...

Gość do położnej
to samo mam. chcialam przykryc farba balejaz i co mam na glowie????????? jakies zrudziale roznokolorowe psemka.Niestety wlosy rozjasnione chwytaja na chwile farbe

Gość liliowe fiołki
non właśnie.... moze ktoś zna jakąś dobr która by ładnie znalazła??? ale chyba takiej nie ma.. w ogóle to zabardzo mi sie przyciemnily... nie wyszedł taki kolor jak na opakowaniu:p ale kij i tak sie zmyje... i co znow pasemka??? jeny musialabym prawie co miesiąc lub dwa chodzić... zbankrutowac idzie:(

Gość liliowe fiołki
wcześniej jak czasem farboewałam jakimis jasniejszymi odcieniami blondu zeby rozjaśnicz to czesto wychodzily jakies rudawe odcienie na odrostach:P masakra!!!"( moze ktoś mi poleci farbe która dałaby odcień naturalnego średniego blondu.... raz mi sie taki udało uzyskać... wyszedł taki fajny blond naturalny średnio jasny... nawet zachowałąm sobie numerek zeby nastepnym razem kupic ten sam.. i co?? lipa! zgubiłam ten numerek:(:( i juz drugi raz nie mogłam na nia trefi a nie pamietałam ktora to:(