Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asica26

Co zrobic zeby wydobyc prawie nie widoczne sutki?

Polecane posty

Gość asica26

Mam dosć duze piersi ( duże C) jednak sutków praktycznie nie widac. Jak jest mi zimno chowaja sie do środka, jak jestem bardzo podniecona to sa ledwo wyczuwalne twarde punkty wystajace z piersi moze na 3mm. Może któraś z dziewczyn ma/miala taki problem jak ja? Czy są jakies sposoby żeby je ''wydobyc;; ze środka. Z góry dzięki za rady..

Gość mala kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mam to samo co Ty :(( i wstydze sie tego przy chlopaku ale on nic nie mowi ... ale mimo wszystko chcialabym zeby mi wystawaly :( lekarz mi powiedzial ze juz nic nie zrobie :( taka moja uroda :( slyszalam o jakis nipletkach ale podobno piersi bola po tym i nie zawsze sa efekty :((

Gość Personika
Sama te wykręc palantko!! chcez zeby sbie zrobiła krzywde!!?? Jestem seksuologiem mozesz mi zaufać - podczas "zabaw" z twoim chłopakiem poproś go eby je wyssał..na pewno dużo da pod czas stosunku a zawsze troche będzie efekt.. wysuną sie troszeczkę.. jeśli jednak to nic nie da, sprubuj żelu "MonsexT". Jest niestaty tylko na receptę ale każdy lekarz moze ci go zapisać.! Używa się go do napulchniania warg sromowych, wyjędrniania sutków czy chociażby aby delikatnie podpuchnął odbyt podczas oralnego. Na prawde nie masz się czego wstydzić przy zakupie.. niestety taki żel kosztuje około 50 zł ale jeśli chodzi o sutki daje efekt nawet na tydzień.. poprostu sa jędrniejsze i większe.. więc da to dużo w twoim problemu miedzy inymi do takich problemów jest przeznaczony ten żel.. Posmaruj WOKÓŁ sutka po kilku minutach chwilowo moze szczypać a puźniej będą sie powiększać.. Na prawdę dobry żel.. polecam.. Jeśli jednak twojemu chłopakowi nie przeszkadza to, ze masz za małe sutki - nie ryzukuj.. możesz być uczulona na też żel i po użyciu mogą wyjsć ci bardzo nieapetyczne wypryski ropne. CHociaż tym bym sie nie martwiła - bo szansa ze jesteś uczulona jest jak jeden na milion.. Powodzenia!!

Gość blekotaklekota
Personika...jestes seksuologiem chyba w jakiejs wiejskiej przychodnii...buahahahahahhahahahahhahahahahah no dobrłe dobłę...

Gość anuśka_27
Moze ktos stosował z ten przyrzad do wyciagania sutków??

Gość ape
Moja żona miała takie sutki (ma dość duże piersi). Jakoś nigdy mi to tak naprawdę nie przeszkadzało, w ogóle nie zwracałem na to uwagi. Potem, gdy urodziła dziecko i zaczęła karmić piersią, to sutki zrobiły się wystające i takie już pozostały.