Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiernakrystyna

Biustonosz Męski

Polecane posty

Gość niewiernakrystyna

Mam chłopaka który bardzo lubi kobiece biustonosze, oczywiście jak zawsze ogląda je na mnie, ale któregoś razu opowiedział mi o swoim śnie że przydarzyło mu się w nim, że pojechałyśmy razem do jakiegoś sklepu z bielizną i wybrałam dla niego biustonosz, potem on przymierzył i kupiłam mu go do tego momentu cały czas o tym myśli i nie może przestać co zrobić poradźcie pilnie....

mozetwoj facet lubi ladne kobiece ciuchy., GEneralnie taki popeddoladnych ciuchow maja transwestyci. ABy uspokoic jego emocje mozesz mu kupic ladna bielizne meska,normlana z jakis fajnych materialow, fajny szlafrok ,balsama dla mezczyzn po kapieli.Moze po prostu chcialby o siebie bardziej zadbac...i zalozyc cos seksownego i milego w dotyku. Postraj sie znajlezc seksowne bokserki z delikatnego materialu,itp. Mozeszmu zafundowac pedicure oczywiscie bez malowania paznokci,bedzie sie czul elpiej. pa

Gość niewiernakrystyna
problem polega na tym że to właśnie kobiece ciuchy go kręcą, ale ja lubię to w nim bo jest śmieszny i potrafi naprawdę mnie rozbawić, najlepsze że nawet wie jak ja się czuje i pomaga mi we wszystkim, On jest po prostu super

Gość lalunia69
to głupie

Gość niewiernakrystyna
Mówcie o tym jak chcecie tak jest naprawdę... a no cóż mój chłopak jest małym grubaskiem no i ma troszkę małe piersi..hehehhe