Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistyczna

Zaczynam od dziś! Kto jest ze mną?

Polecane posty

Tak, chyba dorosłam do tej decyzji xD Otóż ja, Mistyczna, z tego właśnie miejsca oswiadczam, że KONIEC z zatruwaniem organizmu, które działa na moją cere jak płachta na byka. Zakupiłam BETA-KAROTEN + WITAMINA E który nada mi ładny opalony wyglad skóry. mam zamiar choc troche sciemnic cerę która niestety ma ślady po trądziku ( czytaj przebarwienia ) Ten preparat nada mojej cerze ładny, opalony kolor. Z wiadomych powodów nie mogłam opalac twarzy. Przejdzmy dalej. Zdrowe odrzywianie. Koniec z napychaniem sie tylko dla tego bo mi sie nudzi ( czytaj ze wcale nie jestem gruba, po prostu mam szybka przemiane materii ) Ale na wage napewno tez sie przyda Żywie głęboką nadzieje ze dzieki beta karoten + witamina E pomoga mi nadac ładny wygląd skórze, która niestety nie jest idealna ( czytaj wypryski i przebarwienia [ mniejsze niz wczesniej ] ) I teraz takie pytanie Co nalezy robic podczas takiej zdrowej kuracji? Co jesc a czego nie Oczywiscie w granicach normy, nie bede wydawac codziennie kasy na kilogramy owoców. No i nie namówicie mnie na jedzenie suszoonych owoców. wyjatek stanowia suszone banany Kto sie do mnie przyłącza? No dalej, dziewczyny! :)