Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

jak zrobic taka fryzurke!!??

Polecane posty

czesc wam! bardzo podobam sie sobie w takiej fryzurce ze widac mi cale czolo a grzywka mi ciagle opada i blee taka ulizana a takie odchylanie ciagle reka tez nie jest fajne bo zaraz i tracą włosy na objętosci i sa takie nijakie :/ nie wiem moze jakos na pianke suszyc doradzcie ;(

Gość sibi
a jaką?nie ma tu zdjęcia

no chodzi mi o taka zebym mogla sobie grzywk e zaczesywac na boki zeby nie opadala tak tylko zeby mi bylo czolo cale widac

Gość sibi
zcieniuj dobrze i zaczesz na bok

Gość Domaaaa
Może masz po prostu za krótką grzywkę, jak zahodujesz będzie inaczej. A może spróbuj na okrągłą szczotkę od spodu zawinąć?

Gość kitka01
kup sobie gume do włosów i wtedy zrobisz z nimi co będziesz chciala

np jak zalozylam opaske i po godzinie ściągnęłam to miałam te włosy takie odchylone do tylu i super to wyglądalo. nie wiem czy po gumie nie bede miala takiej skorupy;/

na okraglą szczotke juz próbowalam i efekt byl baardzo zblizony ale nie moge dosc do wprawy i zaraz mi sie cos rozwala:P

Gość sylwiaaaasa
złap grzywkę, podtapiruj i zepnij ja w miejscu w którym nosi sie opaskę, na środku głowy 2 wsuwkami tak aby tworzyły X

susz na okrągłej szczotce, ja tak robie i potem fryzura trzyma mi sie tak jak ja wymodeluje

wiem o co chodzi z tymi wsuwkami ale wlasnie chodzi o to zeby wlosy byly zaczesane tak do tylu na boki . okrągłą szczotką właśnie nie bardzo mi to wychodzi jeszcze suszyłam suszarką zaczesując wlosy do tylu i efekt byl zbliżony do wymarzonego tylko troszkę krótkotrwały .. spróbuje jeszcze pianką.. zawsze jak ściągnę opaskę i one są tak odchylone do tylu to tak ślicznie wygląda..

Gość olus678
Mialam ten sam problem,do czasu ,aż wpadłam na pewien pomysł. Przysuwam prostownicę do samej nasady grzywki ,przytrzymuję parę sekund,żeby nie piekło i wtedy włosy są odbite od głowy ;] jeśli nie masz prostownicy,to kup sobie wałek i jak wysuszysz włosy to ponoś go troche od spodu ,potem zdejmij ,jeśli chcesz,spryskaj lakierem i będą odbite również

dzieki wam za porady:* ta prostownica w sumie mogłaby byc dobra ale na dluzsza mete moglaby mi wlosy poniszczyc.. walek ... w sumie dobry pomysl tylko jakiej mniej wiecej on powinien byc grubosci zeby mi taki krecolek nie wyszedl;p