Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rany ale jestem głupia

Kupiłam sobie wymarzone perfumy i teraz boję się ich uzywać.....................

Polecane posty

:O Poważnie, nawet nie przetestowałam. Bo to tylko 30 ml i się boje, że się zaraz skończą😭 A kiedyś męczyłam 30 ml jednych perfum przez 1,5 roku;) Używając codziennie. Ale to i tak silniejsze ode mnie. Nie mogę ich "zbezcześcić":D Czekam jeszcze na 50ml dwóch innych zapachów, 50ml to nie za dużo, ale może już nie będę się bała ich używać. Chyba coś ze mna nie tak:O 🖐️

Gość hihu haha
hahaha ja tak mialam jak zarobilam pierwsze pieniadze i kupilam coco chanel madmoiselle 35 ml oooo szczedzalam przez duze O rok czasu pozniej kupilam 50tke i minely 3 miechy mam pol :D:D haha

Nie no, w zasadzie mogę za kilka dni kupić następne 30ml, ale to jest silniejsze ode mnie. Są takie idealne, że nie chce ich "popsuć";) W moim przypadku chodzi o to, że długo nie mogłam znaleźć żadnego, dosłownie żadnego zapachu, który by mi odpowiadał- przez kilka lat.

ja wole mniejsze pojemnosci bo skoncza sie zanim sie znudza. zajmuja malo miejsca i jak nie podejda to niewielka strata :) zawsze mozna miec kilka mniejszych zapachow zamiast dwa w duzych pojemnosciach. raz tylko kupilam setke lancome hypnose i wiecej tego nie zrobie.

Gość pomeriggio
A dlaczego kupilas 30ml? Przeciez ta pojemnosc jest najdrozsza. 50ml o wiele bardziej sie oplaca.

Gość kupiłam małe bo zamówiłam
jeszcze w perfumerii internetowej inne perfumy o pojemności 50ml oraz tester kolejnych o tej samej pojemności. To razem już 130ml do użycia- to mi powinno starczyć na lata;)

Gość dzej zi
130ml na lata?:D To co ile ty chcesz tych perfumow uzywac, raz w tygodniu?

Gość dzej zi
a tak w ogole, to jakie perfumy sobie kupilas?

Gość dziewczyny nie przesadzajcie
ja zawsze rozpylam na siebie perfumy dwa razy, codziennie w weekendy też (najwyżej bez jednego dnia w tygodniu) i mi np. 50ml starcza na ponad dwa lata!!!! Jak kupiłam setkę, musiałam ją sprzedać po sezonie, bo to takie bardziej lekkie perfumy, a ja przez 4 miesiące zużyłam max. 5-7ml:O Ile Wy tego na siebie lejecie?:)

Gość Do autorki powyżej...
50 ml na DWA LATA ? Nie kłam Jeden raz dziennie OSZCZĘDNIE 1x za kazdym uchem to Ci wychodzi ROK. Nie wiecej. A miałaś ty w życiu perfumy, ze takie PIERDOŁY PISZESZ ?

Gość Mam 50ml Roamnce Ralpha Lauren
które używałam kiedyś codziennie, po ok. 1,5 roku mi się znudziły a nadal jest z 10ml na dnie:O Wyrzucę je chyba, bo już na pewno nie zużyję. Przecież przy jednym rozpyleniu zużywa się max. 0,1ml. To 50ml to ponad 500 rozpyleń.

Gość bbbbbccbcbcb
Perfumy wietrzeją :P Więc zużyj a jak zużyjesz kupisz nowe. Bez sensu tak trzymać... :/

Gość skoro 50ml to 500 rozpylen
a psika sie najczescie 2 razy na szyje to starczy na 250 dni czyli ok. 8 miesięcy :o a i tak często psika się kilka razy a nie tylko 2.