Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onama pytanie

róznica 7 lat

Polecane posty

Gość onama pytanie

to duża ja 20 on 27?? tell me:)

Gość -----Materialistka20
moj jeden tak samo i luz 🖐️

Gość onama pytanie
jeden,to jesteście razem??czy właśnie nie wyszło??

Gość onama pytanie
jeszcze ktoś się wyowie.dzięki

Gość wnuczka bogacza
masakralnie dużo taka różnica jest jak gwózdz do trumny waszego potencjalnego związku:)

Gość bzybzybzy
a ja uwazam ze to idealna roznica, sama sie kiedys kochalam w chlopaku 7lat starszym, nie wyszlo bo ja wtedy mialam 16lat a jak na ten wiek to roznica byla ogromna chociaz dogadywalismy sie razem jak malo kto. moze gdybysmy sie teraz spotkali to bylo by inaczej...kto wie. ale chcialabym miec faceta tyle starszego

Gość bmlbmbb
ja miałam 22 on 29... jestesmy małżeństwem kilka lat.... czas mocno zweryfikował mojje nastawienie do takich związków. ale to pewnie kwestia naszego związku a nei różnicy wieku... wiesz najgorsze mog.a być rózne oczekiwania wzglledem związku. niestety 7 nie jest magiczna :)

Gość onama pytanie
..wypowie

Gość onama pytanie
jakie były u was oczekiwania

Gość niematrwsie...............
ja mam chlopaka starszego o 7 lat. zaczelismy chodzic jak mialam 15 lat, a jestesmy ze soba juz 6 rok i za 2 miesiace planujemy wziac slub. wiek nie jest przeszkoda jesli sie kogos naprawde kocha

Gość bmlbmbb
wbrew pozorom naszej róznicy wieku- to ja chciałam normalnego domu, dziecka... jego interesują tylko podróże i niewiele go obchodzi że dla mnie jest to katorga... To tylko oznacza że niestety niektórzy faceci nawet kolo 40 nie są dojrzali - wiezne dzieci.

Gość niematrwsie...............
ja akurat trafilam na wspanialego mezczyzne. tak jak ty mysle o rodzinie. mamy juz nawet w polowie pobudowany nasz wlasny dom. to tylko od was zalezy czy chcecie z soba byc. musicie sie dpopasowac. jesli nie pasujecie do soiebie lepiej nie robic sobie wogole nadziei.

Gość bmlbmbb
my mamy gdzie mieszkać :) ale tylko dzięki mojemu zawzięciu... Poza tym ja mam od ciebie sporo więcje lat i juz spory staż małżeński i refleksje że do siebie nie pasujemy to chyba za późno - teraz czas na kompromisy - ale jak dogadac się z kimś kto nie potrafi rozmawiać?? wiesz ja mam taką teorię o facetach którzy wiąża się wyłącznei z kobeitami sporo młodszymi - sa neidojrzali, mają zapędy dyktatorskie, może nawte [poważne kompleksy... mówię o tzw. recydywistach... nistety zycie potwierdziło tę teorię w wielu znanych mi takich związakch :(

Ja też zak mam. to okropne uczucie ktore Cie meczy:( ak sie z tego wyleczyc?

Gość Bladousta
to zadna roznica...jak dwoje ludzi do siebie pasuje to nie czuc nawet duzo wiekszej roznicy wieku :)