Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love me love me.

Co robicie teraz???

Polecane posty

szaleje:D Z każdym farbowaniem mam inny kolor i od razy cięcie.Ale to tylko dlatego że mam to wszystko za darmo tylko za farbę płacę:D Gdybym miała te wszystkie usługi pełnopłatne to z pewnością bym tak nie szalała:)

Gość
ja też miałam już na głowie niemal wszystko - blond, czerwień, pomarańcz, fiolet, czerń, różne długości od 3 cm począwszy, fale i loki... ale generalnie odpuściłam i teraz mam proste, brązowe do ramion i w takich się najlepiej czuję wspomnę że wszystkie zabiegi fryzjerskie pełnopłatne :p

Gość M A R I T A
eliza a ja mam szwagierke fryzjerke:0 tzn. jeszcze nie szwargierka,ale mam nadzieje ze nia zostanie w przyszlosci:) ja mam ciemny brąz z rudymi refleksami od góry:) bardzo mi sie podoba:D

:P ja jeszcze nigdy nie miałam czarnych ani super krótkich.A tak poza tym to wszystko:D

ja też mam w sumie cienkie włosy i szału nie ma ale od lat wychodzę z założenia że to tylko włos i w razie czego odrośnie:D

love me love me czarny wcale nie jest taki nudny :D ja już nie kombinuje z włosami zostaje przy czarnych bo w końcu łysa zostane 😭

Gość taka zagubiona ja
ja sprawdzam poczte jak idiotka.

a to długo :P ja chciałabym sobie zrobić takie niby czerwone a niby takie rude takie dziwne ale po czarnych to nie wiem jak by wyszly:o

Gość piję HEINEKENA
jem chipsy i rozmyślam buszując w sieci... mój chłopak jest na piwie z przyjacielem,ktory wpadł na urlop z Wysp

Gość piję HEINEKENA
dzięki :) szukasz męża ? ;)

Gość Słucham...
Energy 2000 Mix Vol. 12 :-]

Gość .........ponawiacz...........
PISZE z maciusiem , zaśmiecam f23 i namawiam ich do gry w chińczyka bo się fajnie z nimi na czacie pisze :classic_cool:

Gość piję HEINEKENA
no u mnie też muzyka leci...akurat Masive attack przedtem therion...są ale musisz szukac wytrwale.... :) :classic_cool:

Gość piję HEINEKENA
to że są to było do love me love me

love me - nie chciałam :D ale w sumie to by było piękne jakby się okazało że to dziewczyna bo zamiast męża szukałabyś żony:D wiem bredze juz:P