Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10 kilo

10 kilo w miesiąc?

Polecane posty

Gość 10 kilo

Czy jest możliwe stracić 10 kilo w miesiąc? Oczywiście bez głodzenia się? Właśnie dostałam zaproszenie na wesele które jest za miesiąc i potrzebuję stracić 10 kilo. Pomóżcie!!!

Gość myślę że tak ale bez
głodowania się nie obejdzie,a do tego dziennie ćwiczenia, będzie ciężko!!!!

Gość hxhdhx
bez uszczerbku na zdrowu sie nie da, zastanow sie dziewczyno nas zdrowiem psychicznym

Gość szarakkkkk
nie da sie. niby jak? nawet jak stracisz to 70 % w wodzie. czyli niby lzejsza, ale nie szczuplejsza. lepiej poswiec ten czas na szukanie czegos w czym bedziesz WYGLADAC 10 kilo szczuplej, idz do kosmetyczki, zrob sobie masaz itp. bedziesz zadowolona szczesliwsza... a jak bedziesz sie drastycznie odchudzac to na pusty zoladek upijesz sie jednym kieliszkiem szampana i bedziesz rzygac gdzies w kacie. albo nic nie bedziesz pila i tez zabawy nie bedzie jak trzeba. cere bedziesz miala szara, wory pod oczami ze zmeczenia i odwodnienia. i tak nie schudniesz tyle co bys chciala wiec bedziesz niazadowolona. do tego bedziesz senna i rozdrazniona. wesele to tylko impreza :) jedna noc. grunt to dobrze sie bawic.

Gość miałam to samo
Mi się udało! TYlko że ja miałam 5 miesięcy do wesela ale jak zaczęłam dietę to przez pierwszy miesiąc straciłam 10 kilo. Da się!!!

Gość szarak ma rację
dokładnie tak bedzie. Albo się skujesz jednym drinkiem, albo w ogóle nie bedziesz mogła pic - a poza tym, jesli schudniesz 10 kilo w miesiac, to skora ci sie nie "sciagnie" i wszystko bedzie ci wisiec, na twarzy rowniez. Slowem - bedziesz wygladac koszmarnie. Moja ciocia na diecie - chyba kopenhaskiej albo jakiejs innej typu glodowka - dramatycznie szybko schudla cos okolo 10 kilo i wyglada okropnie, wszyscy to widza i nikomu sie nie podoba - wiec - nie warto. Bedziesz wygladac 10 lat starzej i totalnie nieapetycznie. Lepiej sie odchudzaj powoli i z glowa, stosujac duuuzo srodkow ujedrniajacych - masaze, pilingi, balsamy, kremy... Bo inaczej to kila mogila :|