Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agentka_do_zadań_specjalnych

AGENTKA POMOZE CI SCHUDNAC !

Polecane posty

twoj topic tak jak i poprzednie zaznaczam nie pociagnie, ze tak powiem, dlugo bo nic do niego nie wnosisz. sama o sobie nic nie piszesz. w jaki sposob znasz sie na dietach? a na ludziach sie znasz? to ze ktos wazy 100 kg przy 170cm nie znaczy ze ma zrzucic na chama 50kg. najpierw sam musi chciec to zrobic. sam musi zaproponowac co chce zrobic i jak. nigdy sie nie podaje gotowego czegos zwlaszcze jak ty to robisz " na sniadanie to na obiad to...." to tak czy tak wplywa na psyche. w ty o tym nie wiesz wiec pomagaj ok ale tym z mocna psycha ktorzy tylko sugeruja sie twoimi radami a nie im sie poddaja

Gość dwadwadwadwadwadwa
moze tu dostane odpowiedz.. ja bym chciala sie dowiedziec ile miesci sie gram na dloni i chodzi mi o mrozone warzyywa

violik nie moge zrozumiec, co chcesz przez to osiagnac? wytlumacz mi proszę. Jesli bierzesz udzial w dyskusji i mnie oczerniasz to chociaz daj jakis konkretny argument, dowody na to co mowisz. "nigdy sie nie podaje gotowego czegos zwlaszcze jak ty to robisz " - kupa smiechu. Zrobilam to bo dziewczyna mnie o to poprosila, pytala wlasnie o GOTOWE przyklady sniadan i kolacji.Naprawde nie zamierzam ciagnac dluzej tej dyskusji. Koncze rozmowe z Tobą i prosze o opuszczenie tego topiku.

Gość dwadwadwadwadwadwa
dziekuje :) czyli talerz (sredni) takich warzyw i do tego troche fileta z kurczaka bez skory (smazone niecala lyzka oleju) moze miec ze 110kcal?? Bo łyżka oleju to podobno 90kcal..

ty nie potrafisz odpowiedziec na moje proste pytania nawet. bronisz sie. co z tego ze wiesz co ile ma kcal. na niczym sie nie znasz. nikomu nie pomozesz. chyba ze wlasnie odpowiadajac na takie glupie pytania ile co ma kcal co mam zjesc na sniadanie ok pomagaj ja ci nie bronie. nie szkodz tylko ludziom

dwadwadwadwadwa- myślę, ze mozesz policzyc za ten caly obiad 150kcal , niewiem ileto jest "troche" fileta z kurczaka ;) jesli on bedzie podsmazony to automatycznie jest bardziej kaloryczny ale nie nalezy popadac w przesade i od czasu do czasu na malej ilosci oleju mozna smazyc. Takie obiady są swietne w trakcie diety nie tylko odchudzajacej, bo zawieraja duzo bialka i sa zdrowe :) Zycze smacznego !

violik przepraszam Cie najmocniej ale jezeli uwazasz ze jestes taka wspanialomyslna i wszechwiedzaca to dlaczego sie tak zapuscilas? heheheh i kto to mowi :O żenułaaaaaa

to sa dziewczyny ktorym pomagam normalnie schudnac. a ja tak dla twojej przyjemnosci zebys wiedziala waze 53-55 przy 170cm.

Gość dwadwadwadwadwada
troche tzn. góra 10 takich. jeden wielkosci polowy kciuka (podsmazane)

Gość polnymak
Do Agentki pytanko. Doszłam do wymarzonej wagi, chciałabym teraz to utrzymać i czy taki jadłospis jest dobry i nie przytyje : śniad- kawka z chudym mlekiem, bez cukru, płatki kukurydziane ( mała miseczka) z mlekiem obiad- mięsko z warzywkami lub ziemniaki z warzywami kolacja- 2 kubki kefiru lub jogurtu Między posiłkami:1 kawka, woda i ewentualnie jakis owoc ( zamiast 1 kubka kefiru). Mam 27 lat. Wzrost 170 cm, waga 50-51 kg. 45 minut ćwiczeń codziennie typu: brzuszki, hula-hop.

polnymak - to zdecydowanie za mało nawet na diete odchudzającą !!! Sumujac kalorycznosc jadlospisu ktory podalas wyszlo mi ok 650kcal. Nie wyobrazam sobie polecac takiej diety osobom ktore chca schudnac. Postaraj sie jesc wiecej na poczatek min. 1000kcal bo w ten sposob tylko sobie szkodzisz. Nie jestes glodna jedzac tak mało kalorii? Pozdrawiam

Dieta 10-dniowa: 1 dzień - kefir w dowolnych ilościach, herbata bez cukru, woda 2 dzień - kefir w dowolnych ilościach, herbata bez cukru, woda 3 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 4 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 5 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 6 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 7 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 8 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 9 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach 10 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach Wszystko rozkładam na 5 posiłków, zaczęłam wczoraj, schudłam 1kg na razie. Co sądzisz o takim odżywianiu?

Gość polnymak
Według moich obliczeń, nie jest to tylko 650 kcal. Sniadanie- 300 kcal, obiad- 300 kcal, kolacja- 200 kcal, przegryzki- 180 kcal Mi wyszło, że jest to 980 kcal!!! No co ty Agentko???

alexiana- zadna monotonna dieta nie jest godna polecenia. Aby schudnac bez efektu jojo trzeba bardziej urozmaicic jadlospis. Dieta to nie jest cos co trwa 10 dni. Aby przyniosla efekty na dlugo nalezy zmienic nawyki zwyieniowe. polnymak- to zalezy jakie sa proporcje mi na oko wyszlo tyle kcal. Niewiem ile lejesz mleka i ile platkow do niego dodajesz. Mimo wszystko to za malo !!!! Zjawie sie tu jutro , dobrej nocki 🖐️