Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotanaaaa madziaaaaaaaa

Prosze rozwiejcie moje watpliwosci..

Polecane posty

Pewnie pomyslicie ze to glupio. Moim zdaniem to tylko schizy ale wole zapytac. No wiec, jakies poktora miesiaca temu kochalam sie z chlopakiem. Mial prezerwatywe i wszytski bylo ok. Pare razy wlozyl mi czlonka bez niczego dokladnie na pare sekund. Okres mialam normalny tylko o jeden dzien krotszy niz zwykle. Ale ostatnio urosly mi piersi i powiekszyl sie brzuch( jest bardziej okragly) i jestem strasznie nerwowa. Okres mam dostac za 2 tygodnie. Czyy mozliwe ze jestem w ciazy?

Dziekuje a co takze? ;>

A moze ten brzuch juz przed okresem sie taki zrobic?

tak, tak.. szkoda tylko, ze brzuch zaokrągla sie dopiero w 3 miesiacu... weź sie dziecko za nauke, bo albo to jest prowokacja i daje 1/10 albo jestes za smarkata zeby uprawiać seks :O

Wiem ze rosnie w 3 miesiacu i chyba zle przeczytalas bo pisalam ze moim zdaniem to tylko schizy, no trudno. I nie jestem za smarkata, uwierz mi ;)

jakbys ruszyla troche mózgiem, a zapewne go masz.. to bys poszla do apteki, kupila test, nasikała na niego i miala spokoj... nikt nie wniknie w twoje cialo.. nikt ci tu nie powie czy jestes w ciazy czy nie.. nie mamy usg w komputerach :O

a tak poza tym skoro mialas po tym okres... to pomysl.. ciaza = zanik jajeczkowania, brak ciazy = jajeczkowanie i miesiączka :O ooo dzizas..

A nie slyszlaas o plamieniu? Uh a chyba od tego jest forum zeby zapytac co ludzie o tym mysla, teraz Ty rusz mozgiem bo tez go pewnie masz ;)

słyszałam, ale plamienie to plamienie! a okres to okres :O chyba potrafisz rozroznic okres od plamienia? :O uwierz, ze wiedzialabys jesli to by było plamienie

Potrafie rozroznic :) I przepraszam ze taka wredna bylam ale pislam ze strasznie nerwowa jestem.. To jak myslisz, ze to juz przed okresem ?