Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lol13

male pytanie

Polecane posty

Gość lol13

Witam chcialbym sie dowiedziec jednej rzeczy , mianowicie w 19 dzien cyklu mojej dziewczyny bylismy w stosunku, jednak ona narzekala ze ja boli bo to byl nasz pierwszy raz i przestalismyn , przyznam sie szczezre ze wlozylem tylko 3 razy i to nie daleko , boimy sie o te plyny co wydostaja sie przed wytryskiem mimo ze do wytysku bylo bardzo daleko , czy jest mozliwe ze moze gbyc w ciazy? kolejnym moim pytanie juz ostatnim jest czy jezeli bl to okres powulacyjny - dni nie plodne czy dni plodne przez stres moga wrocic i cdzy jakis wpluw na to ma opoznienie okresu? prosze o odp.

Gość lol13
ludzie pomozcie...

Gość anetkaaaaaaaaaa
A czemu nie pomysleliscie o jakims zabezpieczeniu? Ten plyn ponoc zawiera uposledzone albo martwe pemniki, ktore nie sa w stanie zaplodnic :)

Gość lol13
a co fo tych dni plodnych...

Gość nhgng
dlaczego wy ludzie nie myślicie z tego podniecenia zapominacie o całym swiecie czy co? myślisz, ze skąd się człowieku biorą dzieci?

Gość lol13
wiem skad sie biora dzieci , nie lubie spamu zadalem konkretne pytania i prosze o konkretne odpowiedzi prosze...

Gość tak moze byc w ciazy
zadowolony jestes? A ty anetka nie pier...ol jak nie wiesz - ten plyn moze zaplodnic :P

Gość lol13
czyli nie jest wazne jezeli sa dni plodne czy nie plodne , bo to byly dni nie plodne ,

Gość w nieplodne tez mozna zajsc
kur... za seks sie bierzesz a g... wiesz :O

moja kolezanka zaszla w tzw. "nieplodne"

Gość lol13
jakbym wiedzial to bym nie pisal

jak sie nie znasz to seks sobie odpusc- chyba, ze masz bogatych starych, ktorzy beda na was lozyc kase

Gość lol13
moze mi ktos powiedziec czy po owulacji kilka dni minaowicie jakies 5-6 przy stresie opoznia sie okres czy odwrotnie przyspiesza?

Gość ojeja
plyn ...jaki plyn moze do mycia naczyn...:O

Gość nienienie
W 19 dniu cyklu to chyba małe ryzyko aby zaszła w ciąże... Musiałaby miec ok.38-miodniowe cykle,a to jak na młodą dziewczynę trochę długo....

Gość lol13
ma 26 dniowe

Gość cogi yogi
dobra rada: zabezpieczajcie sie zawsze, ja zaszłam w tzw niepłodne tzn dokładnie w tym dniu kiedy miałam teoretycznie dostać okres (35 dzień cyklu) teraz zabezpieczamy sie za każdym razem...

Gość ojeja
jak mialm pod wplywem silego stresu moze sie okres spoznic mi sie spoznil dwa tyg bym u gin powiedziala ze wszystko oki ,wlasnie spowodowane to bylo silny stresem

Gość asdas
po pierwsze polecam słownik języka polskiego i ortograficzny... po drugie 19 dzień może być płodny, wszystko zależy od długości cyklu Twojej dziewczyny po trzecie możesz włożyć jeden raz..a skutecznie.. po czwarte, stres może opóźnić albo przyspieszyć, ale jeżeli macie problem i boicie się, ze ona zaszła w ciążę to istnieje takie coś jak TEST CIĄŻOWY i po problemie..

Gość lol13
my jednak postanowilismy sobie juz odpuscic na jakis czas... jestesmy za mlodzi a nie chcemy miec dzieci jko dziec...:P

Gość lol13
do asdas to bylo 4 dni temu Test ciazowy nic nie wykaze albo dane bd nie pewne...

Gość lol13
jestem jeszce mnalo doswiadczony , szkola mnie o takich zeczach nie uczylami to wlasnie jest blad ministrow edukacji bo na lekcjach o zyciu w rodzinie rzmawiamy o narkotykcha paleniu i piciu o seksie nauczyciele od tych przedmiotow albo nic nie wiedza albo tylko udaja albo sa przekonani ze jest nam to nie potrzebne dlatego mam pytanie : czy dni plodne przez stres moga wrocic?

Gość cogi yogi
nie mogą wrócić, mogą sie przesunąć pod wpływem stresu na późniejszy termin...

Gość lol13
a jezeli stres byl wywolany juz kilka dni po dniach plodnych?

Gość cogi yogi
w 1 cyklu są tylko 1x dni płodne, zapamiętaj to na cale życie, jak sie chcesz czegoś jeszcze dowiedzieć to polecam google...

Gość lol13
z google kozystam cale zycie , dzieki google trafilem na to forum i w 99, 99% rozwiazalem swoje problemy teraz tylko czekac :)

Gość cogi yogi
to powiem Ci że to forum nie jest dla inteligentnych ludzi... sama zagladam tu tylko po to żeby sobie poprawić humor. Chociaż czasem dzieki forum uświadamiam sobie że na swiecie 99,99% społeczeństwa to dałny... poczytaj troche a bedziesz wiedzial o czym mowie, bo nie wiem ile masz lat ale wygladasz na inteligentnego

Gość lol13
inteligencja to podstawa a late mam 17 ale z tego co tu czytalem mzna sie posmiac ale realizmy tez sue trafiaja...

Gość cogi yogi
no to jestes niewiele młodszy ode mnie...

Gość lol13
hehe no widzisz te problemy to radzej tylko osoby w naszym wieku spotykaja , wystarczylo by zebym byl staraszy o 4 lata to bym sie juz nie przejmowal o takie rzeczy , ale wiesz kazdy sie boi...