Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lol13

male pytanie

Polecane posty

Gość lol13
czyli tak podsumowywujac: dni plodne jezeli sie skonczyly juz nie wroca w danym cyklu po 2 . jezeli d wytrysku bylo daleko a za gleboko nie zawedrowalem to do ciazdy dojsc nie moze

Gość lol13
tak czy nie?

Gość lol13
halo zyje ktos?

Gość Lureena
powiedz mi czemu pierwszy raz bez zabezpieczeń? :( moja kolezanka tez miala pierwszy raz bez zabezpieczenia i wystarczył raz... :/

Gość lol13
to wszytko trwalo kilka minut to byla chwila

Gość lol13
blagam czy na tym forum ktos jedna osoba odpowie mi na moje pytanie w taki sposob jaki usyszal bym od lekarza , przeciez to chyba nie jest smieszne poprostu prosze o to zeby ktos mi odp na moje pytania z powaga prosze

Gość Lureena
Och nie pociesze Cie, zawsze jest możliwość ze twoja dziewczyna zaszla w ciaze. Styk penisa z pochwa podnosi to ryzyko bardziej. Po za tym dziwie sie ze nie pomysleliscie o tym. A skoro juz włozyles penisa to mogliscie pomyslec o pomenie skoro macie jakies watpliwosci. POMEN wpisz w google.

Gość Lureena
Rada na przyszlosc - zaniem znowu zaczniecie, poczytajcie i niech twoja dziewczyna skonsultuje sie z ginekologiem ;) Zycze zeby test ciazowy wypadł negatywnie ;)

Gość lol13
rozumiem ze zrobilem blad i ona tez rozumie i zalujemy teraz ale tak jak mowile wlozylem jej na samym poczatku do wytrysku byloo dlugo przynajmniej 10 min a wlozylem tylko kawaleczek nie gleboko czolem to gora 4-5 cm

Gość Lureena
No widzisz sam sei tlumaczysz ze wlozyles tylko troszeczke, ale jak wiesz nawet troszeczke wystraczy... sorry ale nikt Cie tutaj nie pocieszy. Na nastepny raz bedziesz wiedział. Miej nadzieje że wszystko bedzie dobrze i to bedzie nauczka dla Ciebie ;) Nie jade po tobie bo ja wiem jak to jest.. poprostu Ci mowie ;)

Gość Lureena
napisz tam kiedys czy wszystko sie zakonczylo ok :)

Gość lol13
ok spoko w tym temacie poczekam

Gość co wy robicie
nie wiem czy wszscy sie zgodza ale mam taka pewnosc jezeli wlozyles 3 razy i nie sposciles sie do swojej luby to o co sie boisz no jeszce jak wiesz ze to byly dni nie plode jak juz sama nazwa wskazuje dni nie plodne czyli ze dziewczyna jest nie plodna czyli nie moze w tym czasie zajsc w ciaze... a co do plynow to z tego co wiem to one sa bezpieczne bo tak jak mowila anetka nie zawieraja one plemnikow a jak zawieraja to w malej ilosci a w przkladowym wytrysku znajduje sie ok 350-400 milionow plemnikow a te kilka ktore moga byc w tym plynie to sie zgubia i sa pozbawione swojej predkosci i ruchu minaowiecie nie dojda do jajanika....

Gość lol13
pomocy!!! ja juz zguplem prosze pomozcie....

Gość lol13
ludzie wiem ze potraficie wypowiedzcie sie w mojej spr prosze

Gość lol13
jednak mi chyba nikt nie pomoze , zostaly nam tylko modlitwy do Boga pozdrawiam wszytkich dzieki , napisze jak sie wyjasni , powiem szczerze wiara nam pomoze 3majcie sie