Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karakaka

lśniące, błyszczące włosy- jaie sposoby??????????

Polecane posty

Gość karakaka

Marzę o takich. Teraz przyciemniłam włosy i wiem, że efekt jest podobno łatwiejszy do osiągnięcia niz na fryzurkach blond. Dziewczyny- jakich środków używacie, aby włosy miały ładny, zdrowy połysk????????????

Gość tylko i wylacznie jedwab
silk sleek line

Gość karakaka
jedwabiu używam , nie wiem jakiego ale efekt nie jest porażający. Gdzie kupujesz swój?

ja używam szamponu PANTENE PRO-V intensywna regeneraca, na końcówki jedwab, na całe włosy odrzywka z joanny mleko i miód, raz w tyg końcówki ,,moczę\" z soku z cytryny albo spirytusie jem dużo cebuli (ale bez przesady) piję herbatę odtruwającą włosy mam mocne i lśniące:D w brew pozorom nie mam tłustych włosów:)

Gość zaraz ci znajde na allegro ten
swoj, nie jest drogi., szampon i odzywka wyniosly mnie o 25 do 30 zł. i duza butla starcza na dluugo

Gość zaraz ci znajde na allegro ten
http://www.allegro.pl/item391317499_391317499.html to ten szampon ale ja mam litrowy. i wiem ze na allegro byl komplet balsam takia sama butla jak szampon czyli lacznie dwa litry cudu:) za ok te 25-30 zł... mnie od razu pomaga:)

Nafta kosmetyczna, ale strasznie trzeba się namęczyć, żeby ją zmyć (3-4 razy myć szamponem bardzo dokładnie), ale dla ciemnych włosów połysk jest świetny, aha nie dla przetłuszczających się, bo może to spotęgować.

Gość karakaka
Dziewczyny- dzięki. Wszystkie rady wykorzystam, zastosuję tez polecane przez Was specyfiki.Pozdrawiam.

Gość a to ty nie masz jeszcze
shaumy :P:P:P??!!!

Moje błyszczą, bo używam tylko dobrym szamponów i masek. Lubię profesjonalną linię L'oreala, na allegro można kupić za rozsądną cenę, a efekty są podwójne. Nie tylko błyszczą, ale są piękne i zdrowe. Dobrze też kupić jakiś nabłyszczacz troszkę lepszej firmy i prysnąć włosy gdy gdzięś wychodzimy. Na co dzień takie preparaty są za ciężkie na włosy.

Gość rthtyu
-podobno jak na koniec mycia opłukasz zimną wodą to będą si e błyszczeć -płukanie octem jabłkowym