Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielie22

czy mialam prawo oczekiwac zcegos wiecej czy to tylko moje urojenia? pomocy!

Polecane posty

Gość anielie22

on spodobal mi sie od pierwszego wejrzenia z racji ze jestem niesmiala nie podeszlam i tak czekalam czekalam w koncu sie doczekalam spotkanie wspolna impreza pocvalunki wiem tez ze mu sie podobam bo powiedzial o tym osobie ktora potem pow mi:P a ja caly czas myslalam ze nie ...:O no i ...potem widze go z inna:O jakby nigdy nic

Gość anielie22
:O:O:O

Gość podobać to mi się moze
wiele osób.🖐️

Gość marysienka ta malutka
nie zachowal sie w porzadku ani wobec ciebie ani tej innej (choc nie wiadomo czy poznal ja przed czy po tobie).

To nie faceci są źli, tylko baby mają problem z szanowaniem siebie i odczytywaniem ich sygnałów.

Gość anielie22
marysienka ----> sama tego nie wiem ktora poznal pierwsza:o ja mam problem z odczytywaniem sygnalow? hmm.. dla mnie jak facet mowi ze chce byc z dana dziewczyna ze mu siepodoba ze go podnieca ze sie z nia caluje ze wypytuje o nia wspolnych znajomych to cos znaczy? czy sie myle?

noz kurwa czosnek nawet mnie nie wkurwiaj! sama chyba sie nie calowala?!! to ze on sie z nia TEZ calowal mimo, ze mial prawdopodobnie laske, nie swiadczy , ze sie nie szanowal??? przestancie w koncu myslec stereotypami buraki!!

anielie olej typa to przyleci z wywieszonym jezorem, trzeba znac swoja wartosc. Jak mogl miec Ciebie,a spotyka sie z inna to znaczy , ze na Ciebie nie zasluguje

Gość anielie22
dziekuje czeresnia:D

Facet nie zachowal sie wobec ciebie w porzadku aczkolwiek czasem sie tak zdarza, ze zaczyna sie krecic z jedna osoba a potem nagle poznaje sie druga i wybucha milosc. tak mial moj znajomy. jednego wieczoru poznal laske, krecil z nia, pocalunki, wzial numer by sie umowic. Na drugi dzien zostal na sile wyciagniety do knajpy przez kolege w depresji. I tam poznal swoja zone. Praktycznie od razu wpadli sobie w ramiona, dzis sa juz malzenstwem a do tej pierwszej oczywiscie nigdy nie zadzwonil.

Gość anielie22
jego kolega powiedzial mi zebym sobie dala spkoj bo z niego dzieciak i sam nie wie czego chce:o

skurwielu ---> to skoro mial inna to po co sie z nia calowal?? wy juz tak macie, ze lecicie na te, o ktore trzeba zabiegac. Jak pokaze, ze ma go w dupie, facet moze doceni co stracil. Z drugiej strony, nie mozna uogolniac, nie znam typa , nie wiem co nim kierowalo...moze ma stala panne i lubi sie po prostu kurwic

Znajdziesz innego:)) ciesz sie, ze to skonczylo sie na tak wczesnym etapie znajomosci niz gdybys naprawde miala sie zaangazowac i cierpiec.

Gość anielie22
22

Jesli ta dziewczyne mial juz wczesniej to rzeczywiscie zachowal sie po chamsku. Jesle jednak poznal ja po tym jak calowal sie z autorka no to trudno. Jego zachowanie nie bylo najlepsze no ale na milosc sie nie poradzi. chyba ze to taki typowy babiarz, ze jedna po drugiej.

Gość anielie22
wczesniej podrywal moja kolezanke ahh..jaka ja glupia macie racje babiarz

tak skurwielu masz racje niestety. Smutne to troche jest, ze w dzisiejszych czasach sie z kims calujesz itp, to nie mozesz byc pewny czy ta osoba, nie robi tego, np tylko z nudow...smutne:/

Gość anielie22
ale wybral taka ze ....ahh juz nie bede pisac nawet:o trudno musze to przebolec:o

bo pewnie się spodobała... ale w końcu nie ma żadnych zobowiązań... nie widzieliście się x dni a w tym czasie albo i równolegle znalazł sobie inną co się spodobała. co w tym dziwnego? tylko nie mów, że spotykanie się bez zobowiązań z 2 na raz bo same tu tak koleżanką rodzicie żeby się z paroma na raz po spotykał towarzysko i sobie wybrały w końcu najlepszego :classic_cool:

Jezeli facet poznal autorke i te inne dziewczyna w odstepie krotkiego czasu to niestety wybral te do ktorej bardziej cos poczul.

Gość zddoolowaana
ja mialam podobna sytuacje tyle ze dalam sie namowic na wyjazd za granice mielismy sie spotkac ja przyjezdxam a on z inna:O ale kretynka ze mnie uwierzylam mu

Gość racja........
zaden z niego facet to jeszcze chlopczyk, dzieciak ktory sie bawi:P poszukaj sobie prawdziwego chlopa z jajami a nie leszczyka:p