Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety przykro

Podejscie mojego faceta do orala

Polecane posty

Gość niestety przykro

Jest takie : Kiedy nie bylismy para, On przede mna mial kogos i powiedzial mi na poczatku naszego zwiazku, ze robil jej minetke , ale ogolnie nie bylo fajnie , bo miala duze wargi sromowe i nie wygladalo to za fajnie.... Teraz jestesmy razem, dodam ze jest to moj pierwszy partner seksulany. Od niedawna ja zaczelam sie przelamywac do robienia Jemu loda. Wiem, ze jemu na tym zalezy i ma z tego satysfakcje. Na poczatku mialam wielkie opory, poza tym nie umiem zrobic tego porzadnie, nie mam wprwy. Za kazdym razem dziekuje mi za loda, co osobiscie uwazam za lekko glupie, bo czuje sie wtedy jak dziwka. Ale najgorsze , ze w tych podziekowaniach zawiera slowa typu :" jak bym byl kobieta, to nie zrobilbym tego, bo bym sie brzydzil , poza tym wszytskie te bakterie..... ". No wiec ja sie przelamuje i staram sie go zadowolic oralnie a ON sie mnie brzydzi. Ma fobie na punkcie bakterii. Byc moze ja nieladnie pachne, mimo higieny itd. Jestem w stanie zrozumiec, ze sie brzydzi. Do tego pamietam jego slowa o brzydkiej cipce jego bylej, a tak sie sklada , ze ja tez mam duze, wsytajace wargi ... Ale On nawet nie chce mnie piescic palcami, co bardzo lubie. Tego juz za cholere nie rozumiem, bo po palcowce mozna umyc rece i nie czuje sie smaku itd. Wczoraj po grze wstepnje, gdzie ja jemu loda a On mnie dotyka tylko przez majtki i caluje szyje, poplakalam sie. Dodam, ze mamy po 25 lat i juz z NIm o tym rozmialam nie raz. Tlumaczy sie, ze wymyslam i wcale sie mnie nie brzydzi...

Gość opaska w truskawki
aha to wspolczuje Ci... nie wiem jak mozesz go do tego przekonac to bd trudne;] i najgorsza ta swiadomosc ze jemu nie podobaja sie duze wargi sromowe i jak tu teraz mu wystawic z taka mysla ze "moja cipka sie mu nie podoba brzydzi sie jej i robi mi minete na sile" wspolczuje... ja tez mam duze wargi sromowe i mam nadzieje ze jak moj chlopak mi robi minete to sie nie brzydzi tych warg chodz keidys powiedzial ze woli "buleczki" a nie motylki tak jak my mamy;] dlatego tez mam troche opory ze robi na sile chodz ja mu nie karze i na sile nie podstawiam sam schodzi nizej i robi:)

Gość xsweetx
zostaw go..moj uwielbia cale moje cialo!!!!!

Wiesz co że ty z takim facetem wpadniesz w nerwice seksualna i najgorsze w tym jest to że nie masz dużego doswiadczenia SKONCZ Z NIM i to jak najszybciej bo zostaniesz inwalidka seksualna leczenie potem jest bardzo trudne i długie. nie wolno tak podchodzić do seksu jak on to robi Czy on to robi żeby cię zdołować ,bo tak to odbieram

Gość niestety przykro
wiec rozumiesz, jak ja sie czuje... dosyc, ze w jakis sposob nalega, abym ja jego zadowalala ustami, to mam w swiadomosci dwie rzeczy: ze tamtej dziewczynie od razu chcial robic minetke, ale zrazil sie wygladem jej warg. Ja nie bylam dla niego pierwsza.. a dwa, ze sie mnie brzydzi po prostu , nawet dotknac chyba , wlozyc palce. Teraz nawet nie dam mu sie dotkac, nawet gdyby chcial, bo wiem ze bedzie sie do tego zmuszla. Nie wiem co robic z tej syt, bo seks jest wazny, tym bardziej ze niedlugo nasz slub

Gość niestety przykro
ale za dwa miesiace mamy slub, poza tym kocham go. Jest mi strasznie przykro. Seksimy sie juz od dawna , ale oboje do orala mielismy pasywne podejscie. Myslalam , ze z czasem.. i tak jest z mojej strony, ja sie przelamalam, mimo ze nie umiem, nie wychodza mi lody.

Gość opaska w truskawki
jesli macie takie podejscie obydwoje do orala to po co sie zmuszac i robic sa inne formy zadowolenia sie:) ja na poczatku w ogole nie pozwalalam sie tam dotykac ze wzgelu na te wargi ze mu nie bd sie podobac ale pozniej juz pozwolilam ;] mam nadzieje tylko ze nie robi tego na sile i z obrzydzeniem ;] chodz z jednej strony nie zdziwilabym sie bo on sie roznych glupich rzeczy brzydzi wiec tego tez moze;];/ a te wargi najchetniej bym usunela bo mi etz sie nie podobaja;];/

Gość lubieżny witek
niestety przykro , odpowiem ci tak, żadnego normalnego faceta nie brzydzi cipka a jej zapach gdy zadbana to cudo. u tego twojego podejżewam ukryte skłonności homoseksualne o ktorych może sam nawet jeszcze nie wie . to z tymi bakteriami wszystko wskazuje na to ze to świr pospolity.daj sobie z nim spokój bo zawsze bedziesz się czuć z nim nieszczęśliwa

dziewczyno czy ty na głowę upadłaś brać za męża faceta ktory tak traktuje twoje ciało Przecież on chce mieć tanią służące i taki jest jego cel a bedzie cię zdradzał bo masz niechęć do seksu i to bedzie jego wytłumaczenie

miałem wiele kobiet i naprawdę nigdy nie miałem kobiety ze szczatkami warg ,ale gdybym taka spotkał to czułbym się że to dziecko a nie kobieta i wowczas miałbym opory Charakterystyczny zapach cipki jest dal mnie bardzo podniecający bo to jest zapach seksu i kobiety

Gość niestety przykro
Po prostu wczesniej nie wiedzialam, ze bedzie sie mnie brzydzildo tego stopnia. Bylam swiadoma tego, ze nie podobaja mu sie wystajace wargi i ze ma fobie na punkcie bakterii. Ja sama mialam wielkie opory przed oralem, chyba bardzije sfery psychicznej . Nie moge narzekac na sam stosunek, bo bo wtedy rzeczywiscie dba o to abym ja byla zadowolona , w moim rytmie, moje pozycje itd. Zaniedbalimys seks oralny. Dopiero niedawno zapytalam go jakie ma marzenie erotyczne, odpowiedzial ze chcialby loda z finiszem... wiec ja sie starlam, czytalam jak sie robi loda, zeby go nie ugryzc czy cos ;) .. takie problemy mamy odkad razem mieszkamy, w styczniu mielismy identyczna klotnie, o to ze brzydzi sie wkladac palce do srodka...staral sie na poczatku , ale przestal i nie dostaje nawet palcowki. Po prostu bedziemy musili zrezygnowal z seksu oralnego, bo ja nie bede jemu robic lodow a w zamian dostane macanie przez majtki.Ze slubu raczej nie zrezygnuje

Gość niestety przykro
nawet nie wiedzialam, ze bedzie mi ztego powodu tak przykro. Napisalam tu, bo chcialam sie upewnic, ze jego podejscie jest chore. .. juz teraz chce mi sie plakac, moze mu pokaze te odpowiedzi.

Jak może facet brzydzić się dotykać mokrej cipki kobiety ktorą kocha -To wykracza po za moje zrozumienie podobnie jest dziękowanie za seks.

Gość nie wiem nie wiem
dziewczyno, po co ty mu tego loda robisz? daj spokoj, powiedz mu ze sie brzydzisz bo ma okropnego fallusa :D

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no tak to jest chore;] ja bym mu pokazala;] no i dobre masz podejscie jesli on nie chce ci robic to ty jemu tez nie rob:)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nhmh --> brzydka ta cipka co wyslales tzn jakas taka dziwna;]

pewno ze mu to pokaż niech sobie poczyta jak nie powinno sie traktować swojej pani z ktora sie chce spędzić całe zycie a w życiu bywa róznie może byc tak ze ty bedziesz chora i bedzie musiał cię myć w łóżku i wybierac spod ciebie kupy i co tez bedzie obawiał sie baketii??? podobnie jest u ciebie jak sie kocha człowieka to robienie loda jest przyjemne jak jego to podnieca.Są kobiety i to większość że dochodzą do orgazmu tylko podczas minetki i co, ich faceci nie będą tego robic bo mają w głowie zakodowane BAKTREIE ,co za idotyczne rozumowanie

Hm. Zaiste kulturalny dżentelmen. A jeżeli - odpukać - jednak się rozstaniecie, to nsatępnej partnerce też będzie opisywał Twe szczegóły anatomiczne? Piszesz, że nie masz ochoty na zadowalanie faceta oralnie, masz opory, ale chcesz zrobić mu przyjemność. Sama miałabyś ochotę zostać zaspokojona w ten sposób. On jest w tej samej sytuacji, ale nie widzi potrzeby odwzajemnienia się. Jest tylko biorcą przyjemności, nie dawcą, dodatkowo zniechęca Cię słowami: >>jak bym byl kobieta, to nie zrobilbym tego, bo bym sie brzydzil , poza tym wszytskie te bakterie..... On nawet nie chce mnie piescic palcami, co bardzo lubie. Tego juz za cholere nie rozumiem, bo po palcowce mozna umyc rece i nie czuje sie smaku itd. Wczoraj po grze wstepnje, gdzie ja jemu loda a On mnie dotyka tylko przez majtki i caluje szyje, poplakalam sie.

różnie jest w doborze seksualnym niem się trafi na własciwego człowieka ale ona planuje ślub w takiej sytaucji gdzie dziwczyna płacze z niezadowolenia w czasie nażeczeństwa i to juz źle wróży jej o jej związeku

Świetnie. Ucięło mi fragment textu. W skrócie: Możesz zaprzestać robienia mu loda, tłumacząc, że przekonały Cię i obrzydziły teksty o bakteriach. Tak, słusznie Ci się wydaje, że go brzydzisz. W domu wmawiali mu, że sex czy kobieta są nieczyste, czy jest kryptogejem? W dodatku to egoista. Naprawdę chcesz za niego wychodzić?

Gość niestety przykro
no wiec, kocham go i chce wyjsc za niego za maz. Jest fajnym fecatem, dobrze wychowany, dba o mnie. Bakteriofobia wziela mu sie z domu , jak z reszta zgadliscie. Mama wychowala ich w sterylnej czytosci , on sam nie rozumie skad ta fobia. Jesli chodzi o to czy by zadbal o mnie , gdybym byla chora.. mysle, ze tak . Po sylwestrze i zmieszkaniu drinkow, wymiotowalam jak kot. Sprzatal po mnie, wytarl twarz , nie odpychalo go ode mnie. Jesli chodzi o seks, tutaj nie wiem dlaczego nie umie sie przelamac... uadlo mu sie opanowac wstret do niektorych "brudnych" pokarmow, np mielonego "nie wiadomo przez koko " miesa.

Gość niestety przykro
a jesli chodzi o to , czy ja jego mam zadowalac... przestane, nie dlatego , ze chce mu sie odpacic pieknym za nadobne . Ale nie chce sie czuc jak dziwka, osoba ktora ma za zadanie zrobic mu loda a w zamian nie dostane nic. Dopoki oboje nie dbalismy o seks oralny, nie bylo tego typu problemow. Oboje mielismy satysfakcje ze stosunku. Jesli mamy rozwijac nasze zycie erotyczne, to On musi zminic podejscie i przekonac mnie, ze sie mnie nie brzydzi... a to juz bedzie bardzo trudne. Ludze sie, ze przejdzie mu to obrzydzenie.

Gość niestety przykro
a nie wiem czy mu wmawiali cokolwiek na temat seksu. Jedyne co moze o tym swiadczyc, to fakt, ze Jego mama jest fanatyczka religijna, ojciec jest w porzadku.