Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolcia8

laster evra mi odpadł w 6 dniu i zarzyłam tabl harmonet

Polecane posty

laster evra mi odpadł w 6 dniu i zarzyłam tabl harmonet i powiedzcie mi czy od poniedz znow moge przykleic plaster?? i czy moge dzisiaj kochac sie bez prezerwatywy czy ryzyko

Gość chcialam tylko...
ktory to byl tydzien naklejania? po co wzielam tabletke? jedna tylko ? bez sensu

pierwszy tydzien. wczesniej brałam harmonet ale zmieniłam je na plastry. i zostało mi 17 tabl takze myślałam ze mozna. ale od poniedz chce znow plastry brac. powiedzcie prosze

Gość chcialam tylko...
namieszalas. bez sensu, trzeba bylo nakleic kolejny plaster- tak sie robi kiedy jakis odpadnie. nie wiem jak Ci pomoc, dzwon do lekarza

Gość foczus
pierwszy tydzień czyli najgorszy fakt po co ci ta pojedyncza pigułka ja na twoim miejscu nie zaryzykowałbym teraz stosunku bez zabezpieczenie

Gość heheh
bzykaj sie ile wlezie najlepiej bez zabezpieczen to ci pomoze:P

ale ja brałam przez rok wczesniej pigulki i bezposrednio po nich plastry zaczelam stosowac, utro tez chce tabl wziac i od poniedz z powrotem plaster. dobrze?? :(

Gość jeśli jestes naturalną
ty chyba masz nie po kolei w głowie. Jak można tak bezmyślnie brać to co przyjdzie ci do głowy... Przecież to nie aspiryna którą możesz zastąpić gripexem. to HORMONY i nie możesz brać raz tego, raz tego a potem znów cos innego. To naprawdę trzeba mieć nirówno pod sufitem, żeby kleić plastry, zażywać tabletki i potem znów plastry. A potem okres dostaniesz za pół roku i bedziesz się dziwiła co się dzieje... Baw sie tak dalej

Gość chcialam tylko...
zle ;] do poniedzialku chcesz lykac tabletki czy jak? odstawic? nie rozumiem. plaster odkleil sie w pierwszym tygodniu po 6 dniach, tak? czyli powinnas nakleic od razu kolejny. i zamiast plastra wzielas tego 7 dnia tabletke? opisz to dokladniej.

Gość tak sobie myślę
że zakręcona jesteś skoro "zostały Ci jakieś tabletki" w jaki sposób ty używasz antykoncepcji ?! zgopdnie ze wskazówkami lekarz i ulotką czy tym jak Ci wypada w danej chwili nastrój i co podpowie Twoja intuicja..... brałam tabsy ale mi się anudziły to odstawiłam w połowie cyklu i zostało mi 17 sztuk.... odpadł plaster to wziełam sobie pigułkę bo mi zostały..... czy Ty w ogóle myślisz ?

Gość tak sobie myślę
jak jesteś taka tępa i niezdyscyplinowana to chyba albo powinnaś zrezygnowac z seksu albo założyc sobie wkładkę domaciczną (tej sobie przynajmniej sama nie wyjmiesz) gdybyś miała więcej rozumu zasugerowałabym prezerwatywy, ale znając Twoje podejście do tematu to albo byś o nich zapominała albo kazałabyś zakładac partnerowi je w połowie stosunku tuż przed wytryskiem

to do tak sobie myśle! nie jestem bezmyslna, po prostu n ie wiedzialam co mam zrobic. zostalo mi 17 tabl bo kiesys nie chcialam miec okresu na weselu i wzielam o 3 chyba wiecej zeby przesunac. i musiałam potem w kzdym miesiacu dokladac z innego opoakowania, takim sposobem. do Wszystkich! dzieki za rady. ja stosuje plasry dopiero tydzien, po okresie. w 6 dniu mi sie odkleił i zarzyłam zaraz po tym tabl i dzisiaj (niedz) tez tabletke wzielam juz. ale 8 dnia czyli jutro chce zaczac stosowac plastry tylko przykleic w jakims innym miejscu zeby nie odkleił sie. mozna na lopatce??

Gość Bladousta
ja na plastrach sie nie znam, ale tak sie zastanawiam, czy Ty nie masz swojego ginekologa?? To z nim powinnas sie konsultowac :) A poza tym chyba jest dodana jakaś ulotka z dokładnie przedstawionymi takimi sytuacjami? :)