Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faaadda

kolejny temat o wtopie...

Polecane posty

Gość faaadda

9 dnia cyklu (czyli oststniego u mnie dnia nieplodnego) kochalam sie z chlopakiem. bralam tabletki, on nie skonczyl w srodku.... nastepnego dnia jak zwykle rano wzielam tabletke, to byl pierwszy dzien "plodny". jednak nastepnego dnia juz nie wzielam! zapodzialy mi sie gdzies a nie mialam zadnej mozliwosci isc do apteki lekarza itd... czy to mozliwe ze moglam zajsc w ciaze? wpadlam w depresje, nie chcialam sie juz pozniej kochac bo sie balam. caly urlop do bani a teraz zadreczam sie czy moze jednak jakims cudem przez te nie wziete tabletki moglam zajsc. doradzcie. jestem mloda i nie znam sie jeszcze dobrze na tym wszystkim :(

Gość faaadda
nikt nie ma nic do powiedzenia? :(

Gość ROXIIIX
nie, nie możliwe. Przestań świrować.

Gość ROXIIIX
jesli nie weźmiesz jeden dzie to dalej jesteś chroniona, tyle, że chyba mniej.

Gość foczus
nie pominięta pigułkę należy jak najwcześniej zażyć do 12 godzin wszytsko ok wiecej niz 12 trzeba sie dodatkowo zabezpieczać żeby przy tabletkach mieć pewność trzeba ja brać bardzo regularnie

Gość foczus
mówisz ze kilka tabletek zostało nie wziętych a który to był tydzień ?

Gość foczus
skoro nie ma to dlaczego tak ważne jest branie regularnie i dlaczego zdarzają sie wpadki nawet przez zwykły antybiotyk który czasem osłabia działanie tabsow ?????

:O * właśnie napisz coś więcej na ten temat, tylko nie to że były Twoje dni płodne, bo nie wiem czy nie douczyłas się czy jak......nawet w ulotce pisza że jak sie bierze tabletki to nie ma dni płodnych w ogóle :O

Bo jak się bierze antybiotyk to wiadomo że antykoncepcja spada, jak się zapomni o tabletce to tez....... Ale jak się bierze tak jak ma się brać to nie ma dni płodnych.....

Proste..... no chyba że ma się pecha i jest sie w tym 1% na która tabletki nie działają w ogóle......lub organizm ich nie toleruję....jest masa przyczyn ktore zaburzaja antykoncepcje. Wystarczy poczytac ulotkę.

Gość foczus
dlatego pytam kiedy w którym tygodniu cyklu nie wzięła tych kilku tabletek to mimo wszytsko jest ważne bo skoro przestała je brać to nie może sie czuć zabezpieczona mam racje? może troszkę zawile ale tak jest

No jeśli przestała to nie jest zabezpieczona, to jest pewne, i tu masz rację, ja sę doczepiłam tylko do tego jak napisała "...9 dnia cyklu (czyli oststniego u mnie dnia nieplodnego) kochalam sie z chlopakiem. bralam tabletki, on nie skonczyl w srodku.... nastepnego dnia jak zwykle rano wzielam tabletke, to byl pierwszy dzien "plodny"........... jak brała wtedy jeszcze tabl to jak mogła miec dni płodne.....

ja nie rozumiem. kochałas sie ok. potem wziełaś tabletke?? a potem jak nie wziełas to sie nie kochałas tak?? to jak u licha masz byc w ciaży. plemniki chyba w powietrzu nie lataja??

Gość co wy robicie
bralas prochy , a on nie mial wytrysku w tobie wiec o co sie boisz? nie bylo spermy w tobie to nie ma dziecka proste jak krzyzowka dla 6latka

Gość laundrette
" jestem mloda i nie znam sie jeszcze dobrze na tym wszystkim" to jak sie nie znasz to po kiego bierzesz sie za seks ?:/

Gość bleeeeeeee
jak zapomniałaś tabletki to w tym dniu co nie wziełaś nie jesteś już zabezpieczona bo w nowoczesnych tabsach jest bardzo mało hormonów i dlatego nie wolno mieć wiekszej przerwy niż 12 godz a jajeczkowanie może wystapić zaraz po 12 godz lecz na to nie ma reguły