Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość revolution time is now

Szampon koloryzjacy

Polecane posty

moje wlosy sa ciemne, ciemny braz. chce zafarbowac je szamponem na granatowa czern. czy jest mozliwe aby kolor wyszedl jakis inny niz tylko ciemny braz, czy czern? np- rudy??

Gość absolutni nie

jesli farbujesz na granatowa czern to mozesz byc pewna ze wyjdzie ci taki kolor. ale ja na Twoim miejscu nigdy bym tego nie zrobiła. granatowa czern jest okropna a ciemny braz taki ładny. zobaczysz, ze bedziesz zalowac a ciezko Ci bedzie powrocic do naturalnego koloru

http://pl.youtube.com/watch?v=cNqRxNGiiqc&feature=related marze o takim kolorze, ale moje wlosy nie sa tak ciemne. farba zafarbuje je na zawsze, a szampon moze je tylko przyciemnic- jest tylko jakas czerwona czern i wlasnie granatowa, ktora wydaje mi sie ladniejsza wlasnie przyciemnic chcialabym je najbardziej

Gość super jest ten kolor wlosów
na filmiku ale obawiam sie ze jest to jednak dzielo photoshopa,obrobki komputerowej na potrzeby tej reklamy:oW reklamach wszystko wygladal slicznie...

czy niemozliwe jest, uzyskac taki odcien? a czym moglabym chociaz przyciemnic moje wlosy? jezeli nie szamponem koloryzujacym

granatowa czern jest zina..jesli masz jasna buzie to bedziesz wygladac jak trup...a jesli ciemna to ja nie wiem czy bedzie pasowalo