Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcorobic

nie potrafię dojść do orgazmu..

Polecane posty

Gość koles0987654321
no ja tez mam problem z tym by doprowadzic moja laske do orgazmu... napisze po swojemu... próbowałem palcówki no i normalnie sie kochac i jest to samo nima orgazmu.Przy palcówke widać ze dochodziz ale gdy ją juz zaczyna skręcać to czuje i jak by juz dochodziła za chwile to w srodku juz jest sucha jej pochwa z chwili na chwili z mokrej robi sie sucha no i to wszystko i mowi ze juz dochodzila ze chciala ale nie umiala... przy kochaniu jest podobnie.Dla inform,acji moze przydatnej jej ostatni orgazm byl ponad rok temu czy jakos tak i to nie ze mna a potem już kapa no i ma 18 lat :/ ... ja chciec jej dac orgazm... moze ktos wie jaki jest problem ze nie ma?? z góry dzieki za informacje :)

Gość koles0987654321
no ja tez mam problem z tym by doprowadzic moja laske do orgazmu... napisze po swojemu... próbowałem palcówki no i normalnie sie kochac i jest to samo nima orgazmu.Przy palcówke widać ze dochodziz ale gdy ją juz zaczyna skręcać to czuje i jak by juz dochodziła za chwile to w srodku juz jest sucha jej pochwa z chwili na chwili z mokrej robi sie sucha no i to wszystko i mowi ze juz dochodzila ze chciala ale nie umiala... przy kochaniu jest podobnie.Dla inform,acji moze przydatnej jej ostatni orgazm byl ponad rok temu czy jakos tak i to nie ze mna a potem już kapa no i ma 18 lat :/ ... ja chciec jej dac orgazm... moze ktos wie jaki jest problem ze nie ma?? z góry dzieki za informacje :)

Gość 1zaniepokojona1
Proponuję Ci odwiedzić stronę http://sextaina.com . Dowiesz się tam wszystkiego na temat kobiecego orgazmu. Znajdziesz tam informacje co robić a czego nie. Polecam

Gość ktośztymsamymproblemem
Też mam ten problem. Ja dochodzę tylko poprzez minetkę. Nigdy nie doznałam orgazmu podczas seksu. Mój partner bardzo się stara ale ja i tak nie mogę. Czytałam sporo o tym mi to nie pomaga ale możliwe , że dojdziesz jak położysz się na brzuchu , a on zacznie od tyłu. Mi to nie pomogło ale Tobie może pomóc, w każdym bądź razie bardzo przyjemna pozycja. Są różne żele do większych doznań możesz skorzystać też z tego. Ewentualnie możesz poprosić partnera aby włożył Ci palca i pojeździł tam trochę jest niby jakiś punkt " G " , może go znajdzie i wtedy dojdziesz, Myślę , że trochę pomogłam, pozdrawiam.