Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bluetooth.xD

razem! - 6 kg

Polecane posty

hehe ^^ u mnie było: drożdżówka (180 kcal) mała kanapka (50 kcal) zapiekanka :( (400 kcal) 2 galaretki w czekoladzie (100 kcal) wstydze się za tą zapiekankę... gdyby nie ona to mogła bym coś zjeść na kolację, a tak to mi burczy... wrrrr :[

Ale jak zliczysz, to nie wychodzi 1000, o ile się nie pomyliłam, więc możesz jeszcze coś zjeść. Szczególnie, że na rolkach spaliłaś tą zapiekankę, nie tak jak ja ;)

no wtedy byś musiała odczekać ze 3 godziny ze snem. Pozostaje Ci ciepła herbata w takim razie ;)

I jak tam Blue? ;) Mam nadzieje, ze wytrzymałaś :) Ja właśnie mam przerwe w jezdzeniu na stacjonarnym rowerze. Jeszcze 20 minut i będzie to 500 kcal ;) Dzisiaj na obiad chyba sobie zaserwuję gotowane brokuły z jogurtem naturalnym :) Pychotka ;)

Mmm, sama chcialabym zjesc taka pychotke, co Ty, MaLudaa... Ile dziennie przecietnie tracicie na wadze?

Ja się na razie nie ważę, więc nie wiem, ale myślę, że niewiele ;) Czekam, aż się spodnie poluźnią, to wskoczę na wagę ;) Chcę... Jasne :) Witaj ;)

nie ma problemu ;) ja oczywiście wczoraj nie wytrzymałam i zjadłam płatki! ;( WSTYD!! :((( juz sie chyba poddaje z tymi dietami... ;( albo bede wczesniej chodzic spac zeby w nocy nie jesc! :(

Blue, chyba sobie żartujesz. Żadnego poddawania się!! Wiesz, jak czasami jestem głodna i nie powinnam już jeść, to robie sobie rosół z połowy kostki knorra. Spróbuj tego... Jak się szkoła zacznie to i szybciej spać będziemy chodzić :) Chyba, że tu jakieś studentki są ;>

z jedzeniem nocnym to ja akurat problemu nie mam dlatego pewnie chudnę. Kuchnie mam daleko:D i kolacje jem o 18 a pozniej juz mi sie nie chce nic iść zrobić:D wczoraj poszłam spać o 1 w nocy;) wiec od 18 wieczorem do 10 rano nic nie jadlam:) a na wadze rano równiutkie 53 kilo;) to jest jakiś sposób;)

heeh ^^ a ja nie powiem, bo mnie wygonicie xD a do do diety... to jak ja mogę ją trzymac, jak ja co drugi dzień zawalam?! :/ masakra!

I jaki dzisiaj bilans?? Ja na obiad oczywiście miałam ok 400g brokuł, do tego 3 łyżeczki gotowanego ryżu, ok 100g jogurtu naturalnego winogrono (ok 200 kcal) mogłam sobie podarować :/ yhh jabłko i jedna wasa sucha.

Gość ja teeeeeeeeeeeez chę
pozwólcie,ze od jutra do was dołączę! :) ja mam 162 cm i ważę 50 kg:(ale to się zmieni!jutro zaczynam dietę siedmiodniową. Na śniadanko wcinam szklankę mleka z bananem i 4 łyżki płatków, obiad sałata z jogurtem i 50 g kotletów sojowych, a na kolacje 2 kromki chrupkiego pieczywa z dżemem:)mam nadzieję, że wytrwam i z wami dopnę celu;)

Gość SOLOVELY
Hej mozna sie dołączyć? akurat tyle chciałabym schudnąć i będzie idealnie : ) ale juz od 2 lat prubuję bezskutecznie / eh ta słaba wola/. Moze z Wami sie uda? : ) oczywiście jedząc zdrowo. pozdrawiam serdecznie : )

Ja sie chetnie przylacze bo wszystkie topici na ktore sie zapisalam umieraly i to bardzo szybko a ja chce schudnac te 5kg!

Rower już odbębniony. Mam wrażenie, że cały czas mam zmęczone nogi, nie mam siły chodzić, chyba przez to pedałowanie. Dzisiaj zjedzone: ś: jajko, 2 x wasa z białym serkiem, 4 plasterki ogórka, pomidor potem: 1 sucha wasa, jabłko, garść płatków kukurydzianych do tego kubek rosołu z kostki i diwe łyżeczki lodów śmietankowych (danych na op. wynika, że jakieś 80 kcal) ok. 18 mam zamiar jeszcze zjeść kilka marchewek i jabłko. Mogłam nie jeść tych płatków :/ :/

Blue nie odchodź :( Sama zostałam i to na nie swoim topiku!! On jest Twój i masz tu wrócić!! TERAZ!