Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydziesto pieciolatka

jak pozbyc sie zmarszczek w okol ust?

Polecane posty

Zna ktos moze jakies sposoby na pozbycie sie zmarszczek w okolicach ust?

Gość lslslslslsllsl
TYLKO wypełniacze. Nie pozbędziesz się zmarszczek inaczej. Kremy włóż między bajki.

Gość akukaraczej
Poszukaj ksiazki Ewy Faser "lifting bez chirurga". Jest tam o gimnastyce twarzy.

Gość rak kocham
BOTOKS BOTOKS BOTOKS :D

hm...

Gość Brokatowa
nie wiem, czy się pozbędziesz, ale Bielenda mam kurację dwufazową w tym kierunku. Przynajmniej pozbędziesz się poczucia bierności:D A palisz? Ja jestem starsza, ale nie mam tego problemu raczej.

Nie, nie pale

Gość sylvvia39

Zależy, jakie zmarszczki chcesz zlikwidować, czy chodzi Ci o ogólne odmłodzenie? Poleć się lekarza, który doradzi najlepsze zabiegi dla Ciebie, mnie dr Migała polecił botox na moje problemy i jestem bardzo zadowolona. Jak temat botoxu Cię interesuje, polecam poczytać na ten temat, np. na stronie Kliniki Sfera właśnie, aby mieć rzetelną wiedzę na ten temat. 

Gość Gość

Gimnastyka twarzy.Nie używanie pudrów,nawilżanie kremem.Unikanie słońca.

Gość Miła- Krysia

Zmarszczek wokół ust pozbedziesz się tylko zabiegiem estgen

Gość mella

Magiczna Klinika potrafi zdziałać cuda jeśli mówimy o zmarszczkach nie tylko wokół ust, ale i wokół oczu czy bruzdach przynosowych. Maja kilka fajnych zabiegów, musisz się umówić na konsultację

Gość kaska5542

Popieram przedmówczynię. W Magicznej Klinice mają świetnych specjalistów z wiedzą i doświadczeniem, którzy znają się na tym co robią. Pracują na dobrej jakości preparatach i nowoczesnych sprzętach. Mają bardzo dobre podejście do pacjenta i często można u nich trafić na promocyjne ceny także warto na bieżąco śledzić ich stronę.

Gość sasanka55
Dnia 23.04.2019 o 19:11, Gość kaska5542 napisał:

Popieram przedmówczynię. W Magicznej Klinice mają świetnych specjalistów z wiedzą i doświadczeniem, którzy znają się na tym co robią. Pracują na dobrej jakości preparatach i nowoczesnych sprzętach. Mają bardzo dobre podejście do pacjenta i często można u nich trafić na promocyjne ceny także warto na bieżąco śledzić ich stronę.

A wiesz jak  radzą sobie z zabiegiem bursztynowego odmładzania skóry? Trochę o nim poczytałam i kusi mnie spróbować.Wiesz może, czy zabieg jest bardzo bolesny?

Gość vertina
4 godziny temu, Gość sasanka55 napisał:

A wiesz jak  radzą sobie z zabiegiem bursztynowego odmładzania skóry? Trochę o nim poczytałam i kusi mnie spróbować.Wiesz może, czy zabieg jest bardzo bolesny?

a byłaś kiedyś na mezoterapii ? Wrażenia niemal identyczne 🙂 ja tam bólu w ogóle nie czułam, jedynie delikatny dyskomfort ale to serio nic strasznego. Te efekty są warte wszystkiego 🙂 Wygląd naprawdę sie zmienia a człowiek wygląda o wiele młodziej 🙂