Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moneta19

wstydliwy /powazny? / problem - help!!

Polecane posty

Gość moneta19

kilka dni temu bylam nad polskim morzem i oczywiscie musialam wejsc do wody nawet gdy miala ona lodowata temperature... po powrocie zaczely mnie bardzo bolesnie swedzic moje wargi sromowe. to bylo nie do zniesienia! myslalam ze mam zapalenie pecherza ale przy oddawaniu moczu nie bylo roznicy, rowniez w czestotliwosci nie bylo odchylow. swedzenie powoli mija / dzis moge dosc normalnie chodzic.... / ale doszedl nowy objaw - bardzo duzo BARDZO gestego ZOLTEGO sluzu o takim dziwnym zapachu / zapach jest bardzo delikatny i nie jest nieprzyjemny - raczej dziwny /. sluz po wyschnieciu ma konsystencje plasteliny...... co to morze byc? ppomocy

Gość yupiiiii
moze złapałaś plastusia ?

Gość sistipl
moze sie czyms zarazilas?* woda byla czysta? chyba najlepiej byloby wybrac sie do lekarza:P

Gość mini k
wizyta u ginekologa koniecznie bo z tymi sprawami nie ma co zartować

Gość moneta19
plaza jak i woda byly czysciutkie..... ale co to moglo byc? / nie uprawialam sexu - prosze wykluczyc choroby weneryczne /.... boje sie isc z tym do gina....ja ogolnie boje sie gina:/

Gość ktosswss
to moze byc grzybica albo infekcja bakteryjna niestety nie obejdzie sie bez wizyty u ginekologa nie idac do niego mozesz sobie tylko zaszkodzic.... nie masz sie czego wstydzic on zna ten problem na codzien ....

Gość kjhg
albothyl-wpisz w google