Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dont like

seks i zapowietrzona pochwa

Polecane posty

Gość passacccik
hehe ja na miejscu tej panny raczej bym foty nie wklejal z taki ryjem do ludzi

Gość japowiem tak
do jakis tam facet przeciez mowi ze krew pojawia sie przy podcieraniu no to chyba raczej nie szczatki blony dziewiczej... chlopie daj spokoj z tymi radami a ty dziewczyno do lekarza a nie na forum i usun ta fotke

Gość japowiem tak
nie siejemy.. fajna spokojnie mozesz oczekac az pojawi sie wiecej krwi przy podcieraniu i duzo ostrzejsze bole. natomiast po czwartym mocnym krwotoku podczas stosunku powinnas jednak udac sie do lekarza - a przynajmniej miejscowego szamana, mozesz tez dla usopkojenia nerwow zaparzyc sobie herbatke ziolowa - i wylac ja sobie na leb to moze zmadrzejesz

zejdzcie ze mnie ludzie!! przeciez napisalam ze stosowalam krem i tabletki ale nie pomogly!! krew sie pojawila niedawno, 3 dni temu przy podcieraniu czasem a czerwona cipke mam od miesiaca dlatego stosowalam krem i tabletki ale nie pomogly!! to pierwszy raz od miesiaca kiedy z facetem spalam! zejdzcie ze mnie bo wiem ze zle zrobilam sami wiecie jacy w anglii sa lekarze, niby ten gp ma uprawnienia ginekologiczne ale skoro ma uprawnienia to wiadomo jak to wyglada, zna sie na wszystkim czyli tak naprawde na niczym.. ale jutro sie wybiore zapisac sie do lekarza ale ludzie zejdzcie ze mnie!! to nie blonka bo ja wspolzyje juz 2 lata nigdy wczesniej tego nie mialam, znaczy mialam raz grzybice, stosowalam tabletki i masc i odeszla w niepamiec, wiec teraz tez myslalam ze to nic powaznego:(

Gość zapowietrzona ja
kurde ja tez mam pierdzenia pochwowe :) i najczesciej wystepuja one jak zaczynamy od tylu uprawiac sex troche to krepujace ale na szczesce ja i moj chlopak smiejemy sie z tego :D dobrze ze on taki wyrozumialy jest

dziekuje bardzo!:P kurde gdybym to tak zostawila i sie nie przejmowala i codziennie z facetem sypiala to ja rozumiem ale ja stosowalam masc i tabletki:( najdziwniejsze jest to ze jak stosuje masc, to przestaje bolec na nastepny dzien i kolejny, ale po 2 dniach znowu sie zaczyna:(

hehe mi też się to zdarza i to w każdej pozycji ale nie zawsze...mój partner śmieje się że żadna mu tak nie fuchała ale generalnie już nie zwracamy na to uwagi na początku było mi głupio bo w żaden sposób nie da się tego powstrzymać no ale trudno już taka nasza natura drogie kobietki :)))

hehe mi też się to zdarza i to w każdej pozycji ale nie zawsze...mój partner śmieje się że żadna mu tak nie fuchała ale generalnie już nie zwracamy na to uwagi na początku było mi głupio bo w żaden sposób nie da się tego powstrzymać no ale trudno już taka nasza natura drogie kobietki :)))

Gość super_znawca
Jak tak się zapowietrzacie tzn. że facet nie potrafi ruchać i tyle. Mam już swoje lata, ponad 100 lasek na koncie i ŻADNA się nie zapowietrzyła!

Gość chuja_znawca
widocznie masz malego tłoka ze zadnej ze 100 cipek nie zapowietrzyłeś. Posłuchaj pseudo ruchaczu, nikt normalny nie pucuje sie w internecie ze zrobił 100 lasek, takich informacji mozesz udzielać kolegom przy piwie. tam sie dowartościowuj

Masz zapalenie pochwy kobieto musisz iść do lekarza bo to może być na tle grzybicznym.

te dźwięki z pochwy to i mój problem to jest strasznie krępujące szczególnie w mojej sytuacji ponieważ mam nowego partnera i krępują mnie te dźwięki ja je mam jak kochamy się od tyłu bo wtedy się bardzo zapowietrzam:) hehe ale to brzmi:) ale jak miałam poprzedniego partnera to się śmialiśmy z tego bo go dobrze znałam nie krępowałam się

Gość Samanta26
Musicie zamykac usta podczas stosunku zeby nie bylo przeciagu:D Zapowietrzanie zniknie jak reka odjac :D

Gość gość
Podczas stosunku wsadź w picze słomke aby powietrze moglo swobodnie odchodzic , pozdrawiam i ciesze sie ze pomoglem

Gość Kamila

Uważam ze jest na to rada. Należy wzmocnić mięśnie kegla

Gość Filon
Przed chwilą, Gość Kamila napisał:

Uważam ze jest na to rada. Należy wzmocnić mięśnie kegla

Myślę ze mój wcale niemały członek doskonale by ci je stymulował, przez co bardzo by je wzmocnił!