Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełna łez

bo tak bardzo mi źle ...

Polecane posty

Gość pełna łez

zaraz spotykam się z facetem z którym chce zerwac "zrobic przerwe" bo mimo,że się kochamy nic nam nie wychodzi .. kompletnie nic. widac kochac to za mało... ;( przed chwila usunełam nasze zdjecia z profilu na fotka.pl .. obejzałam zdjecia na komuterze łzy mi lecą bo tak bardzo go kocham a jednoczesnie chce odejsc.. boje się kilku dni..tej pustki nad wczesniej wypełnionym czasem przez niego .. ;( jak Wy sobie z tym radziłyście ... ? ;(;(;(

Gość o koorva
ja nie wiem co to znaczy u ciebie zrobic przerwe??????????? ja raz zrobilam przerwe i trwa do dzis :) jakies 7 lat :P To jest pojecie względne i dwa z niego wyjścia albo : zatesknicie za sobą zaczniecie sie bardziej doceniac i bedziecie dla siebie inni niz dotychczas albo zapomniecie o sobie, bedzie wam dobrze bez drugiego, zaczniecie sie oddalac i juz nigdy sie nie zdzwonicie:(

Gość bzdura.....
to nie jest miłość :O i co to w ogóle ma być??? przerwa w związku????? ja rozumiem ze aby od siebie odpocząć ktoś pojedzie na weekend w góry.... ale przerwa w związku???? to tak jakbyś chciała sobie zrobić przerwę od bycia matką.... :O związek albo jest albo go nie ma!!!!! Twój kochany nie ma jaj i nie potrafi zakończyć tego jak facet!!!!