Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełna łez

bo jest źle .. kto ze mną pogada ... ?

Polecane posty

Gość pełna łez

zaraz spotykam się z facetem z którym chce zerwac "zrobic przerwe" bo mimo,że się kochamy nic nam nie wychodzi .. kompletnie nic. widac kochac to za mało... ;( przed chwila usunełam nasze zdjecia z profilu na fotka.pl .. obejzałam zdjecia na komuterze łzy mi lecą bo tak bardzo go kocham a jednoczesnie chce odejsc.. boje się kilku dni..tej pustki nad wczesniej wypełnionym czasem przez niego .. ;( jak Wy sobie z tym radziłyście ... ? ;(;(;(

Gość takajakaśmała
Nie rozumiem Cie kompletnie. Jesli sie kogos NAPRAWDE kocha to walczy sie o to uczucie, o zwiazek, by przetrwal, a nie wynajduje sie powodow do zerwania, bo Ty to wlasnie czynisz... 'nic nam nie wychodzi'... wiec zacznij sie starac, oboje zacznijcie! Twoj partner zapewne nie spodziewa sie ciosu, ktory chcesz mu zadac... zobaczysz, ze jeszcze bedziesz zalowac swojej decyzji, jesli rzeczywiscie darzysz go miloscia, w co jednak watpie... Twoje zycie, Twoj enewtualny zal... pozdrawiam.

Gość lol13
mialem wczorj ten sam problem dziewczyna do mnie zadzwonila i powiedziala ze potrzebujemy odpoczynku od siebie i od problemow ale jednak porozmawialimy i zdecydowalismy sie byc razem z soba pomimo tymczasowych problemow bo sie kochamy zaryzykuj nie rezygnuj zycze ci wszytkiego co najlepsze i mam nadzieje ze wam sie pouklada , no a poza tym przerwa to zazwyczaj jest koniec... chcesz tego?

Odpusc sobie przerwe kochana, zazwyczaj zwiazek po takim odpoczynku nie jest lepszy, ludzie poprzez przerwe sie od siebie odsuwaja a pozniej to juz tylko kwestia czasu jak nastapi prawdziwy rozpad. walcz :) o szczescie warto walczyc.

Gość pełna łez
chcę tego. chcę nabrać dystasu do wszystkich , kocham ale to nie wystarcza. gdy nabiore dystansu moze wtedy zrozumiem co robie zle , co jest nie tak , przez co sie nie uklada;( widze , ze się nie rozumiemy ...:( widocznie Ty takajakasmala masz kolorowe zycie i nie znasz bolu problemów..

Gość lol13
chba jestem tutaj jedynym chlopakiem i powiem ci tak jak nie chcesz z nim juz nigdy byc to zrobcie przerwe bo ona do tego prowdzi oddalicie sie od siebie a milosc trzeba pielegnowac, spr rozwiazac swoje problemy te ktore macie razem z nim prace w dwoje przybliza zrobcie cos razem z czego bedziecie sie cieszyc:D

Gość majku
byłam w podobnej sytuacji.. kochałam ale chciałam odejść.. długo nad tym myślałam, az w koncy zdecydowałam zerwać.. wspierały mnie przyjaciółki. chociaż i tak czułam sie dziwnie. teskniłam za nim.. ale w pewniej chwili sie to zmieniło bo zaczelismy sie normalnie kumplowac. wszystko wruciło do normy. teraz mam wspaniałego chłopaka, bardzo sie kochamy.. naprawde bardzo ci tego zycze bo ja tez przez to przechodzilam i przeszłam.. udało mi sie. ale jezeli go naprawde kochasz to walcz o niego.

Gość Lureena
Jezeli masz wątpliwosci co do swojej milosci to zrob przerwe... Ale ja bym nie potrafila, chociaz czasami musze od swojego odpoczac to kocham go tak kurczowo mocno, ze nie umiałabym wytrzymać takie przerwy, na poczatku bym pewnie bardzo mocno tesknila a potem przyzwyczaiłabym sie do tej pustki a on stawałby sie obojetny dla mnie.. chociaż w moim przypadku w to watpie bo chyba za mocno go kocham ;P