Gość nulinda Napisano Sierpień 24, 2008 tylko nie polecajcie mi tepsy, prosze Musze miec mozliwosc korzystania z netu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipacz 0 Napisano Sierpień 24, 2008 czemu niechcesz neostrady ,jeszcze mi sie nie zdarzylo by kiedys nie bylo neta.a GDZIE INDZIEJ TO NIERAZ SLYSZALEM ZE KTOS NAWET NIE MIAL PO 3DNI :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nulinda Napisano Sierpień 24, 2008 bo nie mozna zrobic cesji i promocja jest kosztowna jesli sie z niej rezygnuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Sierpień 24, 2008 Przykro mi ale tpsa to nadal monopolista. A więc jest bezkonkurencyjna. Ja co prawda ma net w sferii ale żałuję. Transfer tz mega posiadam. Płacę 63 zł netto. I co ja za to mam ? Ano mogę sobie pohulać na tym forum, na kanał irca się po wydurniać. O Yuotube czy redtube czy o piosenkach na wrzucie mogę zapomnieć. No chyba że między 1ºº - 9ºº wtedy transfer jest dośc przyzwoity. A tak to dostanie się na konto pocztowe na o2 przekracza możliwości mojej cierpliwości. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nulinda Napisano Sierpień 24, 2008 Myrevin jestes pewien? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaruś Napisano Sierpień 24, 2008 Jaruś z PCnetu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Sierpień 24, 2008 Ja mam neostradę 1 mega płacę teraz 66 zł, wcześniej w czasie promocji 33 i jestem zadowolona, nie mam problemów z wchodzeniem na strony, ze ściąganiem, raz tylko nie było neta od wieczora do 12, ale szybko naprawili bo to jakaś większa awaria była. tak więc polecam tpsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nulinda Napisano Sierpień 24, 2008 Chinka Czikuczikulinka--> dzieki za odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipacz 0 Napisano Sierpień 24, 2008 czemu az tyle 66 zlotych ,mi sie caaly czas wydaje zemojej mamie przychodzi 55 zl za 1 mega .chybaz temu ze jeszcze jest tez telefon stacjonarny i jest taniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość modnisianaopak Napisano Sierpień 24, 2008 zobacz sobie UPC bezprzewodowy za 88 zł 10M/b jak dla mnie najbardziej korzystna i najszybsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Sierpień 24, 2008 Bo mam umowę na 2 lata, 55 zł było przy umowie na 3 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szokująca wypowiedź 0 Napisano Sierpień 24, 2008 Jaruś MA NAJLEPSZY :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 10, 2017 Osobiście uważam że UPC ma dobrą ofertę, warto jednak na początku zapoznać się z opiniami na ich temat http://opinie.info.pl/opinie/upc-internet/24 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dina Napisano Grudzień 12, 2019 teraz to toya ma najkorzystniejsze oferty polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julka43 0 Napisano Kwiecień 28, 2020 teraz to toya ma najkorzystniejsze oferty polecam cenowo też atrakcyjnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalgajlewicz 0 Napisano Listopad 28, 2020 W takim razie polecam internet z toya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach